Räddade liten pojke

Ja, jag tror att jag gjorde det faktiskt. Man vet ju i och för sig inte hur det hade gått om jag inte kom, men i alla fall...
 
Idag var det 25-27 grader (över 84 F) på dagen, vilket innebar riktigt varmt men skönt! Jag kunde inte låna bilen och jag hade egentligen inte lust att göra någonting, men så bestämde jag mig för att ta en promenad. Det var ju ändå sommar-väder! Så då gick jag min vanliga lilla sträcka, förutom att jag fortsatte ända bort till farmen idag (vanligtvis brukar jag vända innan men idag tänkte jag gå dit och se om jag kunde se något gulligt djur. Ville se kaninerna som jag hört att de har). Så jag gick förbi och såg massa familjer och barn som hade picknick och som gick runt och tittade på alla djur och så. Men så bestämde jag mig för att vända, och tur var det! För då såg jag en mamma med ett barn i en barnvagn som skyndade sig över vägen (väldigt mycket bilar kom körandes! Brukar alltid vara mycket bilar där). Men så såg jag en typ ett-årig kille springa efter mamman och vagnen (mot vägen! Och cirka 12 meter efter). Och jag såg en massa bilar som närmade sig på sidorna (bilar körde även förbi hela tiden). Så jag skyndade mig fram till killen och stoppade honom från att springa ut på vägen. (jag förstod att det inte var hans mamma där framför för hon tittade inte bakåt en enda gång utan hon bara skyndade sig som om hon hade väldigt bråttom).
 
Sen i alla fall tog jag hans hand och frågade var hans mamma eller pappa eller någon annan i hans familj var. Han förstod nog inte men han sa hela tiden "Cows", så då gick vi till korna och letade. Han var så söt! Men jag hittade ingen som letade efter honom. Men så tillslut så hittade vi hans mormor. Hon sa tack flera flera gånger och berättade att hon just hade spänt fast det andra barnet i vagnen när han bara hade försvunnit. Och när jag berättade att han hade sprungit ut till vägen blev hon förstås jätteorolig och började typ svära eller något på hennes språk (typ ryska, polska eller något sådant). 
 
Men så alltså ååååh vilken tur att jag kom just då! Alltså tänk om jag inte gjort det! Jag tror faktiskt att han hade blivit överkörd då! Så himla hemskt att tänka att det faktiskt kunde ha hänt. Man såg på honom att han inte tänkt stanna. Och ingen annan förälder eller någon såg honom, så det var bara sådan otroligt otroligt tur att jag kom just då och att jag bestämde mig för att ta den där promenaden just då!
 
 
Såhär fint var det ute :)

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo