Arkitektur och Navy Pier

Igår var dagen toppen! UNDERBART väder- 30 grader (om inte mer), strålande sol hela dagen (hade kortärmad tröja, korta shorts och sandaler- är ganska röd nu hehe, för hade ingen solkräm ;)). I alla fall, först åt vi en nyttig pannini på Panera bread och sedan fortsatte vi vandrandes till Navy Pier för att sedan ta en arkitekt-båttur genom Chicago och alla byggnader (som vi i och för sig redan hade sett). Det var absolut perfekt väder för detta och det var intressant med all fakta :) Buse och jag njöt!
 
Efter denna härliga båttur köpte vi en glass på Navy Pier och gick till stranden som ligger där bredvid och åt. Och ååh vad skön sanden var! Jag gick barfota! Kunde inte låta bli :) Den bästa sanden jag någonsin varit med om. Så där gick vi ett tag och satte oss och solade lite mera innan vi vid klockan 6 gick iväg mot tågstationen och stannade för att äta på Corner Bakery :) Fortfarande jättevarmt när vi kom ut efter det :) Sedan tog jag tåget hem 8.35...
 
 
Den här runda byggnaden precis över här är ett garage. Det är två likadana byggnader bredvid varandra och de är väldigt coola :)
Gick också förbi denna mysiga plats :) Lite Öregrund-känsla fast med finare vatten hehe <3
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo