Tacos, vattenspridare och storm

Igår var vi ute igen i flera timmar i det underbara vädret. Det var 84 F om inte mer ibland (ca. 30*C), så barnen lekte i vattenspridaren och med vattenpistoler och grejer. Det var väldigt kul och faktiskt skönt när man fick det kalla svalkande vattnet på sig :) På kvällen sedan gick jag ut och sprang en vända, i bara t-shirt och shorts.
 
Idag var också vädret på topp - lite svalare än igår, men det var bra. Och idag gjorde jag min första tacorulle här :D Såå himla god! Det nyttigaste brödet som finns, cremé fraishé, gurka, majs och taco-krydda. Gurkan var den första jag ätit här och den var fantastisk och faktiskt så gjorde jag min majs från grunden: nannyn köpte en färsk majs till mig så först fick jag skala den, sedan koka och sedan skära av majskornen, och guuud vad god den majsen var! Måste köpa flera. Så detta var det färskaste jag ätit på länge - förutom köpt sallad. Och det smakade som tur var relativt svenskt :)
 
Denna kvällen har det regnat och åskat vääldigt mycket. De säger att det är typ storm ute. Det är ganska mysigt faktiskt. Nu ska jag hämta ett äpple ur frysen här och titta på något (om det funkar, datorn hackar så mycket. Tror det beror på att minnet på datorn typ är fullt).
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo