Senaste veckan

Idag i alla fall träffade jag Buse från Turkiet. Hon fyllde år idag så hon fick faktiskt vara ledig och då bestämde vi att hon skulle komma och hämta mig så vi kunde åka någonstans :) Tycker synd om henne dock- fick åka hela 50 minuter för att komma till mig! Men vi hade det i alla fall jätteroligt och bra. Först gick vi runt i Old Orchard, sedan åt vi på Bakery Square och avslutade träffen med att gå på bio. Det var ganska roligt för jag var tvungen att vara tillbaka och jobba 2.15 och klockan var 12, så vi fick ta den enda som gick då- After Earth, och vi hade sådan tur för den hade inte börjat när vi kom in i biosalongen. Men den började efter bara någon minut efter att vi kommit in, och det roliga var att det var helt tomt i hela salongen så vi var helt själva där! :D Och filmen var ganska bra faktiskt- inte min genre men helt klart värt pengarna.

Måste också bara tillägga att mina pengar är sluuut nu! Eftersom jag lägger undan ca. 60 dollar nu så blir det inte så mycket att leva på, men som tur är, har jag mitt svenska bankkort som jag brukar handla med. Men försöker att undvika det hehe ;)

Hoppas ni alla har det bra!

Det funkar inte att skriva under bilden så jag skriver här istället. Dessa saker har jag köpt (plus många fler! Måste visa mitt söta halsband snart), allt förutom klänningen med stjärnorna på, men funderar faktiskt på att köpa den också- finns på H&M i Chicago :) På linnet med USA-flaggan står det: Foreer young och bodysprayen Someday kostade bara ca. 50 kr. (Jag är inget fan av honom överhuvudtaget men parfymen luktar ju gott). Sprayen bredvid är olivolja till håret och kostade bara ca. 25 kr :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo