Hemma i Sverige inom två veckor??

Som ni kanske vet, har jag haft vissa problem med familjen här och för två dagar sedan, tog jag beslutet om att göra en re-match! Jag vet inte hur jag känner just nu, bara att jag INTE vill lämna USA, men dessvärre tror jag att det blir så. Om ingen annan familj hör av sig inom två veckor, måste jag boka egen flygbiljett och åka hem.
 
För ca. två veckor sedan, längtade jag hem väldigt mycket, men inte nu! Det här året ska vara mitt USA-år oh jag känner mig absolut inte färdig här än.
 
Jag kommer sakna väääldigt mycket saker här, men jag tycker familjen är så viktig och om det inte funkar med dem, så borde man nog byta. För det är ju egentligen det som är det viktigaste, jag menar, det är ju ens jobb och man umgås ju varje dag.
 
Så just nu är det bara att vänta! Och medan måste jag ju jobba med familjen, men det är helt okej. Och jag kommer faktiskt sakna barnen, trots alla väldigt jobbiga stunder och dagar. Snälla, önska mig all lycka till coh håll tummarna.
 
Men om jag inte får någon ny familj, så får jag bara se framåt och mot Sverige. Måste hitta något jag verkligen vill göra! Och en sak som jag kommer att göra i alla fall, är att åka till England och Storbritannien :D Det ser jag fram emot oerhört mycket, men det kan verkligen vänta, för först skulle jag ju vilja vara kvar här i nio månader till!
 
Just nu, mår jag faktiskt ganska bra (förutom oron!). Jag är ledig för stunden och tittar på filmen Juno på TV:n. Vid tolv ska jag åka till Target och köpa en bag som jag ska ha som handbaggage på flyget. Ska även ha min lilla gröna resväska, har så mycket saker! Fattar inte ;)
 
Ha det så jättebra allihopa!


Hallå gumman, tråkigt att det blir så men som du säger så är det viktigt med en trygg och bra familj! Hoppas att du hittar en familj inom två veckor! Jag är så sugen på att plugga utomlands kanske vi kan göra det eller jobba i USA, om det blir så att du måste lämna USA. Hoppas oron släpper och att du hittar en ny bra familj, saknar dig och tänker på dig, Allt kommer att lösa sig och bli till det bästa! Kram

Svar: Tack så jättemycket Mimmi! Och du vet ju vad som kommer hända nu! Väntar och längtar tills du kommer till NY! Ska bli såå kul :D Jag saknar dig också, men vi ses snart! Ha det så jättebra, kram!
Daniela Frost

2013-06-22 | 15:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo