Henrik Lundqvist VS Sidney Crosby

Igår satt jag och tittade igenom New York Rangers spelschema igen och såg att de skulle möta Pittsburgh Penguins på kvällen. Då kände jag bara att: "Jag måste se den!!" Tänk att se Sidney Crosby live! Haha, nej men efter att Linus visat några youtube-klipp på honom för något år sedan, blev jag riktigt intresserad och fasinerad. Han var grymt bra! Också ville jag ju förstås se Lundqvist. Först visste jag inte att han var målvakt i Rangers, men när jag såg ett fan med en tröja med hans namn på för några veckor sedan, så kollade jag upp det och found out :)

Så efter att ha krånglat med att skriva ut biljetten, skjutsat Alex till karaten, åkt till affären och köpt mat, ätit i bilen, stressat hem med Alex, tagit mig till tågstationen, suttit stressad på tåget, halvsprungit till arenan från Grand central, och letat på min plats, så kunde jag äntligen sitta ned och andas ut och bara njuta av en fantastisk NHL match :) I Madison square garden... Det var riktigt roligt att se, och framförallt att se de kända spelarna och alla svenskarna! Innan matchen, hade jag skrivit upp vilka tröjnummer svenskarna hade och vilka de var. Haha, riktiga planeraren jag! ;)

Det var en underhållande match och Lundqvist var verkligen populär, förstås, och han var sedan med på en reklamfilm som alla skrattade åt. Nummer 62 från Sverige gjorde dessutom mål - Hagelin, så det var jättekul!

För mig spelade det ingen roll vilka som skulle vinna eftersom att det fanns kända spelare i båda lagen. Särskilt när det var Lundqvist i ena och Crosby i andra. Men Penguins vann i alla fall med 4-3. Synd att de inte spelar i samma! ;)

Jag fick tyvärr lämna matchen ca. 10 minuter tidigare dock, så jag såg inte de två sista målen. Men jag hade ett tåg att hinna med så jag kunde inte göra något åt det. För om jag hade jag missat det, hade jag inte kommit hem igår, för det var sista tåget för dagen.

Ååh vad trött jag var på tåget. Jag somnade nästan. Klockan var efter 11 och när jag kom till min tågstation, fick jag hem, så jag var inte hemma förrän efter 12. Därför är jag lite trött i ögonen nu, men det är det förstås värt!

 Crosby nummer 87 mot Lundqvist i mål!
 
Bara Penguins ;)
Hagelin hade nyss gjort mål (jag satt med Penguins-fansen), men nedanför satt det två och hejade på Rangers!
Bra match



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo