Christmas eve

Innan denna jul visste jag inte att USA firar jul två dagar i rad. Eller såhär är det: den 24:e firar de christmas eve på kvällen, och på dagen efter, öppnar de julklapparna på morgonen och firar den riktiga julaftonen och så.

I alla fall, min julafton var jättebra. Självklart hade den varit mycket bättre om jag firat den hemma med släkten, men det var som det var hehe, och jag är nöjd med dagen ändå :)  Jag åkte till cityt som planerat och köpte det jag skulle. Sen skyndade jag mig hem och gick ut med hunden för att sedan ringa familjen/släkten på Skype och prata med alla där hemma. Gud vad mysigt och roligt det var! :) Sen tittade jag på alla möjliga jul-program. Sista avsnittet av julkalendern till exempel, sista avsnittet av Sunes jul, Svensson Svensson (och gud vad bra det är! Såå roligt!), och Kalle Anka förstås. Mysigt :))

Vid 22.30 kom Sonia och vi lagade svenskt julbord medan vi lyssnade på julmusik och drack Pina colada :) Vi hade handlat dagen innan, och det som sedan stod på bordet var: lax, potatis, potatisgratäng, köttbullar, ägg och ost & kex. Det blev hur lyckat och gott som helst. Haha, första gången jag lyckades med någon svensk maträtt här ;) Men det blev sent... Tio över 11 var maten färdig. Men det gjorde inget, det var värt att vänta på!

 Haha, jag la upp hela skinkbiten på Sonias tallrik. Ganska rejäl...
 Sonia och... ett väldigt stökigt bord ;p Inte mina grejer!
 Pepparkakshuset som visade sig inte vara gjort av pepparkaka. Det var bara någon inte god tårta haha
 Men söt var den ju! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo