Busy busy och phoneless

Under dessa dagar då jag inte har skrivit, har jag haft fullt upp hela tiden. I måndags kom en av kompisarna från Chicago så vi har varit runt här på Manhattan från tidigt på morgonen till sent på kvällen ända sedan dess, så det har inte blivit tid över till att skriva här.
 
Just nu är klockan halv tolv på kvällen och jag är både trött och hungrig, så jag får fortsätta skriva imorgon. Problemet är bara det att blogg.se inte vill fungera på min dator! Inte många andra heller tyvärr. Får försöka seriöst minst 15 gånger innan man kan skriva något. Så fruktansvärt irreterande. Men det är som det är...
 
Måste bara berätta också att min mobil plötsligt slutade fungera i förrgår, så nu är jag utan telefon. Riktigt jobbigt faktiskt. Var runt i alla möjliga mobilaffärer och letade batteri till den (efter att ha frågat vad felet var hos säljaren), men det fanns ingenstans. Men så när jag kom hem idag, beställde jag ett från Amazon. Drygt, för det kommer inte komma förrän nästa vecka. Och jag kan inte kontakta familjen för att berätta. Men förhoppningsvis behöver de inte/och kan inte inte nå mig nu eftersom de är i Karibien ;)
 
Nu äntligen: godnatt!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo