Redo för helgen!

Idag blev det ingen pool för det spöregnade, men lev bak! Det var roligt för Alex verkligen uppskattade det! Han hade aldrig bakat förut (!), så han tyckte det var jättecoolt. Haha - coolt? Jo men när man inte har bakat så... Här i USA brukar man faktiskt oftast köpa halvfärdiga påsar som man bara behöver tillsätta mjölk eller smör för att få färdiga, men det är ju mycket roligare att göra allt från grunden. Plus att det blir mycket godare! Kul att han gillade det i alla fall, och jag skulle gissa på att det blir att vi bakar snart igen...

Just nu sitter jag och längtar jag till imorgon (lördag), för då ska nämligen jag och Sonia gå på en Yankee- match! Min första riktiga baseboll- match, så jag ser fram emot det jättemycket! Sen på söndag, ska jag träffa Julia (som bodde nära mig i Chicago). Men nu har hennes värdfamilj flyttat till Pennsylvenia (som ligger väldigt nära cityt), så nu kommer vi kunna träffas här också :D Helt perfek!

Nu ska jag titta på Beautiful creatures, eller The beast (eller vad den nu heter) eller någon annan film - mysigt... Välkommen helgen :)

 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo