Yesterday- Birthday

Igår fyllde jag 20 år. Hade en ganska bra dag, förutom att barnen var lite jobbigare än vanligt när jag var ensam med alla fyra. Men det löste sig och på kvällen sjöng barnen och värdpappan för mig och jag fick presenter :) (Mamman jobbade så hon var inte hemma).
 
Just då fick jag ett presentkort på en jättebra affär som har lite allt möjligt, typ böcker, filmer, dekorationer, pennor o.s.v. Också fick jag ett supergulligt kort av barnen! <3 Senare när mamman kom hem fick jag även en till present- en jättecool och snygg "glasfigur" (vad ska man kalla den?) med Chicago-motiv. Verkligen bra saker! Och jag fick faktiskt en present av nannyn också :) Ett grattiskort och 20$, såå gulligt!
 
Nannyn bakade också en tårta som faktiskt var hur god som helst! Och när jag var ledig på dagen, träffade jag den förra AuPairen som bodde här. Vi åkte och åt på Starbucks och sen så gick vi runt och kollade lite på stan i Old Orchard :) Jag köpte tre lotions på Victoria's secret. Ååh vad de luktade gott!
 
Det var hur svårt dom helst att ta kort på glasfiguren! (Här håller jag i den och står mot spegeln).


Hej Världens bästa vän Daniela, jag saknar dig så mycket! JA vi måste prata på facebook eller skype=) Du är så duktig med barnen och jag blir verkligen imponerad av dig=) Det där schemat gjorde jag i picmonkey.com på collage, det tog lite tid, men det var roligt! Skönt med träning och att de hade ett rullband=) Ja jag måste hitta de cola cola flaskorna de är så söta =) Vi får höras så snart som möjligt, ha det bäst kramar <3

Svar: Hej bästa bästa vän, tack och jag saknar ju dig också såå mycket! Okej du gjorde det där? Ja det är ju helt klart den bästa fotoredigeraren- superbra tycker jag =) Väldigt skönt med löpband! Ska nog springa lite imorgon ;) Verkligen jättesöta! Sök på Google ;) Ja absolut att vi ska höras snart! Tack, du med, kramar <3
Daniela Frost

2013-04-11 | 08:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo