Läget under kontroll

Igår (söndag), körde jag med pappan för första gången här i USA för att se om jag var tillräckligt duktig för att få köra runt här, och det var jag som tur var! Kändes såå skönt när pappan sa att jag nu kunde låna bilen och köra när jag ville. Ja, när jag är ledig då och när nannyn inte har bilen förstås. Som idag till exempel, då åkte jag för att lämna brev till försäkringskassan och mormor på posten. Problemet var bara att jag inte hittade, trots att nannyn försökt förklarat vägen. Snacka om vilken panik jag hade! Jag for runt där och åkte in på gator och vände och höll på tills jag till slut beslutade mig för att åka hem. Problem var det då också, för jag hittade inte hem och GPS:en funkade inte. Men till slut (!) så hittade jag muséet som ligger vid oss och då visste jag att jag skulle hitta hem. Puh! Sen följde nannyn och yngsta killen med och jag kunde äntligen lämna breven. Nu skulle jag hitta dit utan problem :) Att köra kändes bra i alla fall!
 
Nu har jag nyss tränat och duschat och nu ska jag strax kolla på film här på rummet :) Vet inte vad jag ska välja, finns så många ;)
 
Imorgon fyller jag år :) 20! Känns konstigt på nåt sätt men helt okej... Ha det så bra!


Gud duktig du är, blir imponerad!=) Att köra bil i USA själv, så himlans duktig och tur att du hittade hem;)

Svar: Åå tack haha=) Ja herregud, trodde aldrig jag skulle våga typ... Ja väldigt tur! Annars har jag ingen aning om hur jag skulle ha gjort;)
Daniela Frost

2013-04-11 | 08:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo