Shoppingen

Ja gud vad jag har shoppat mycket här! Men det är såå roligt och jag har ju pengar till det :) Idag använde jag för första gången mitt svenska bankkort, för jag ville ha kvar amerikanska dollar, och det gick ju bra. Jag köpte de två klänningarna och linnet och kjolen för de pengarna. Väldigt billigt faktiskt för allt detta (det jag köpte idag-under första bilen) 560 kr ungefär. Det här köpte jag:
 
Linne med Musse Pigg på, kofta med H, rosa långärmad tröja, två par strumpor, anteckningsblock och läppglans (på bilden till vänster. Köpte det igår). Klänningen i mitten var såå fin, men den var genomskinlig så jag köpte den inte tyvärr. Men de fina naggellacken till höger köpte jag ;) I alla fall så tycker jag de är fina hehe :)
Älskar formen på klänningen!
Denna köpte jag på Charlotte Russe
Önskade jag hade den här på studenten!!! Jag skulle ha känt mig mycket finare då! :)
 
Linnet & kjolen (tyvärr så syns inte mönstret på kjolen men jag gillar det väldigt mycket).

Sommarväder!

För det första, jag la ut mina bilder från lördagen på Facebook istället (skulle ta hur lång tid som helst att göra det här,, och jag har inte tid, haha).
 
82 F är det här just nu, vilket motsvarar 26 grader! För någon timme sedan var jag & shoppade med en tjej och gud vad mysigt det var! Och roligt! Jag köpte tre klänningar, en kjol, ett linne och en parfym! Nicci Minaj- 500 kr för 100ml. Var nog ganska billigt ändå och allt totalt gick på 1155 kr! Vi var på Charlotte Russe och Forever 21 och parfymen köpte vi förstås på något annat ställe. Jag är i alla fall jättenöjd :)
 
I alla fall, igår var det också ganska bra väder :) Men det blev inget akvarium tyvärr, för de andra tjejerna missade tåg hit och dit haha. (Men vi satsar på nästa söndag!) Istället shoppade vi där också. Jag köpte ett linne, en kofta och långärmad tröja, också spontanköp: två par strumpor (1 dollar styck) och tre till nagellack för 1.80$ styck :) Också ett anteckningsblock. 
 
Visar bilder på allt sen :)
 
Nu ska jag gå och jobba och imorgon ska jag nog åka och köpa Frozen yoghurt och lyssna på musik (när jag är ledig förstås) ;) Ska till och med bli varmare då :)
 
Ha det så bra!
 
 

En fantastiskt underbar dag!!!

Under dagarna jag inte har skrivit har allt gått ganska bra, och jag har haft "Pretty little liars"- maraton varje kväll. Åh, vad det är bra! Har bara fyra avsnitt kvar nu på säsong 3.
 
Men idag! Gud vilken bra dag :D Jag har min lediga helg nu så jag jobbar heldag på måndag istället. Dagen började med träning, dusch och TV. Sen tog jag bilen till tågstationen och väntade på att tåget skulle komma. Vilket underbart väder det var idag! 21 grader i skuggan :) Idag hade jag min sommarjacka och jag kunde till och med ta av den utan att frysa. Där tog jag lite kort på de fina träden och blommorna som har kommit. Såå fint. Roligt är att de har påskliljor som växer fritt :)
 
Väl framme i Chicago, mötte jag Buse- tjejen som jag träffade på hotellet i New Jersey. Också bara började vi att gå och gå och tänkte att vi snart skulle komma fram till Water tower place (för hon behövde köpa chiklad till sin värdmamma), men så plötsligt befann vi oss vid Navy pier! Jag visste direkt att det var det stället för jag kände igen parisehjulet från min sökning om Chicago hemifrån. Men så såg vi vatten vid sidan av piren så vi gick närmare för att se var det var. Då såg vi att det var stranden! Och alltså jag var typ helt till mig, vattnet var det finsate jag sett. Och det var blått-turkost! Jag bara älskade det! Så där tog vi massa bilder, innan vi fortsatte till Navy Pier och gick runt och tittade. Gud vad mysigt det var! :D Så himla perfekt med vädret och omgivningen!
 
En halvtimme-timme senare hade vi hittat fram till Water tower place, så vi köpte chokladen hennes mamma ville ha och sen tog vi faktiskt en buss till Lincoln park zoo. Men tyvärr så var de flesta djuren inte ute, för det var stängt (men grindarna var öppna-gratis zoo). Men vi fick se det i alla fall och det var väldigt lätt att ta sig dit ;) Det är nog jättebra när djuren är där.
 
Efter någon timme där, tog vi bussen tillbaka till tågstationen och letade efter någonstans att äta. Blev till slut Kina-mat från ett ställe på hennes tågstation och det var underbart gott. Särskilt kycklingen!
 
Nu är jag hur trött som helst, och känner att träningsvärken börjar komma tyvärr haha, och imorgon åker jag tillbaka till Chicago igen för att gå på Shedd aquarium. Ska bli såå spännande. Hoppas det är så bra som alla säger! Jag ska nog inte ha för höga förväntningar...
 
Men dagens dag i alla fall, kort och gott: I loved it! Jag fixar fler bilder så fort jag bara hinner! :))
 

Idag

Morgonen började med sovmorgon, mode på tv:n (How do I look- bra program!), en dusch och frukost. Sen passade jag lilltjejen en kvart medan nannyn gick ut med hunden. Sen åkte jag iväg till Old Orchard för att titta lite. Vädret var fantastiskt idag. 17 grader och strålande sol :) Jag hittade ingenting där dock, letade efter en jacka... Sen stannade jag i alla fall på Wahlgreens och köpte schampo, balsam och nötter. Efter det åkte jag till en annan mataffär, köpte sallad och en yoghurt som jag sedan åt medan jag tittade på GIF-match :) Mysigt.
 
Nu sitter jag och halvtittar på The voice och snart ska jag titta på Let's dance och äta lite jordgubbar. Imorgon är det de vanliga arbetstiderna som vanligt.
 
Annorlunda sallad haha, såg inte att det var hallondressing men det var helt okej.

Chicago Botanic Garden

Det var väldigt fint där och jag gillade den japanska delen mest. På sommaren borde det vara ännu finare så då ska jag nog dit igen. Kul att se blommor och fina träd :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nanny-kurs & Whirly ball

I lördags var jag på en Nanny-klass från klockan 9 till 4. Det var ganska roligt och jag träffade nya människor och fick massa bra tips och god lyxig mat :) Så det var bra. Vi fick även en varsin goodiebag med massa olika saker. Tex. en vattenflaska, pennfodral, plåster, namnlappar, pennor, en visselpipa mm. (Mycket saker till barnen).
 
Igår var jag på aupair-träff och vi spelade Whirlyball. Superkul att köra de där bilarna! Roligt också att träffa de andra aupairerna :) Efter det, åkte jag och två andra till Chicago Botanic Garden. Så fint! Visar bilder sen. Efter det fortsatte vi hem till deras två kompisar (jag körde hela tiden hehe, kul) också åkte vi till en restaurang och åt. Väldigt gott men faktiskt dyrt :/ Men det var jättemysigt.
 
Sen åkte vi faktiskt till ett litet "café" med Frozen yoghurt. Jag bara älskade det stället! Konceptet var hur bra som helst! Först tog man en papperskopp, sen så fick man fylla på yoghurt med vilken smak man än ville och de hade typ 15 sorter att välja på. Sen fick man hälla på topping. och det fanns allt, allt möjligt! Strössel, chokladtoppar, smarties, banan, jordgubbar, blåbär, hallon, cocos, godis, nötter, grädde, marängkräm, kola/chokladsås och massa andra saker. Det var hur gulligt som heslt :) Jag tog vanilj, brownie och jordnötsyoghurt. Sen fick man väga sin lilla yoghurt och betala efter vikten. Jag råkade ta för mycket men ändå blev det inte så dyrt: ca. 30 kr. Hur gott som helst! Måste öppna det i Sverige!
 
Igår fick jag även min efterlängtade sallad. Och en modetidning, såå roligt.

Right now

Just nu har jag precis ätit - kokgrönsaker, majs, morötter och en vergetarisk burgare, supergott! Har även redigerat lite foton på Picmonkey.com - ÄLSKAR den sidan! Det enda dåliga är att det är ganska segt ibland. I alla fall, nu sitter jag här i sängen och skriver och är ledig ända till klockan fyra. Så det blir två timmar längre ikväll (alltså till tio), typiskt, för jag skulle träffa några kompisar... Men men, det är som det är. Nu kommer solen förresten!
 
Jag längtar faktiskt till söndag just nu, för då har vi au pair träff, och den här gången ska vi spela Whirly ball :) Har aldrig gjort det men tror det blir superkul. Plus att jag kom på igår att tjejen från Turkiet också ska på den träffen! Vi brukar inte ha träffar med dem för vi bor så långt bort från varandra, men perfekt att det är så den här gången :)
 
Är det någon som har sett andra avsnittet av "En stark resa med Morgan och Ola-Conny"? Om inte, gör det! Det är så otroligt roligt! Stackars Ola-Conny alltså... ingen förstår honom typ. Kan ju bero på att han blandar svenska och engelska i varje mening ;) Hahah, men bara såå roligt!  
 
Igår sprang jag på löpbandet igen förresten, precis som dagen innan. Jag vill verkligen inte gå upp i vikt här :) Därför äter jag så nyttigt som det går. Men ibland är det svårt och nästan allt smakar socker här (faktiskt!). Ja, inte grönsakerna och de vegetariska sakerna då som tur är ;) Men oj vad jag saknar svensk mat. Om jag var hemma nu, skulle jag göra en kall sallad och äta kyckligfilé till. Kycklingen här är inte god tyvärr, den smakar uppvärmt så jag undviker helst det.
 
Nu ska jag nog titta på Pretty little liars och sen får vi se :) Ha det så bra!
 
 
 

Lugn dag med shopping igen

Ja, ganska lugn var dagen i alla fall och barnen skötte sig bättre än vanligt och faktiskt så hade jag och nannyn ingenting att göra ett tag när vi jobbade så det var ganska långtråkigt också haha. Men när jag fick ledigt, åkte jag och Lindsey (som är här nu) till Old Orchard och shoppade :) På de gamla vanliga affärerna: Carlotte Russe & Forever 21. Jag köpte en långärmad och en kortärmad tröja, ett linne, en scarf och ett halsband. Ganska nöjd faktiskt. Vädret var helt okej idag, solen värmde i alla fall.
 
Just det, familjen har larm på dörrarna så det piper till lite när man öppnar någon av yttedörrarna, men idag när jag skulle ut till garaget imorse för att hämta en bagel i frysen till ena barnet, så gick larmet. Alltså inte det lilla pipet utan det lät mera som ett brandlarm! Det var inte kul faktiskt just då, men som tur var var alla vakna! Haha...
 
Nu har jag tränat, duschat och målat tånaglarna. Känns bra. Just nu ska jag titta på Tonårsbossen och kanske något mer. Imorgon ska vi åka till´ett annat ställe och prova en smoothie, också ska jag fixa mitt social security number. Är verkligen dax för det nu! :)
 
 
Halsbandet kostade bara 35 kr! Det är bara såå fint :)
 

Bilder från Chicago!

Från den underbara dagen igår:
Alla vi tjejer i Millenium Park :D
Beautiful Millenium
Fotoautomat på vägen till Water Tower Place
Water Tower Place mm.
Shoppingen (Forever 21 och nagellack därifrån. Bara 20 kr styck! :))
Liten del av Water Tower Place + min supergoda "nyttiga" vaniljmilkshake!
Loved that day! :)

Underbart härlig dag (men dåligt lokalsinne)

Idag- ååå vilken fantastisk dag!!! Började i morse med att jag tog bilen till Glenview’s tågstation (utan problem och gratis parkering!). Ca. en halvtimme senare var jag i Chicago och mötte de andra tre tjejerna från förberedelsekursen i New Jersey. Buse (från Turkiet), Yvonne (från Tyskland) och lilla Packy (från Thailand) :D Vi bestämde oss ganska direkt för att gå till Michigan Avenue för shopping på Water tower place- ett åtta-våningshus med 100 butiker och massa matställen! Men först stannade vi i Millenium Park och tog massa foton och gick in på T.J.Maxx och Claire’s :) Då var det strålande sol men kallt.

 När vi väl kom till den stora gallerian, gick vi till matvåningen. En våning full med restauranger och faktiskt ett väldigt bra koncept om jag får säga det själv. Man fick ett kort innan man kom in (som ett bankkort), sen fick man välja mat också gav man kortet och sen när man var färdig och gick ut, så betalade man :) I alla fall, idag var jag sugen på pasta (hade inte ätit det på hur länge som helst) men idag beställde jag då pasta med tomat, basilika och mozzarella. Var ganska gott! Men det var röd sås, vilket jag inte hade hoppats på hehe.

Efter maten i alla fall åkte vi uppåt för lite shopping. Vi började med Forever 21 och fortsatte med en affär jag aldrig varit in på- Wet seal, väldigt bra affär med söta kläder. Vi gick där i ett par timmar och efter det, tog vi rulltrapporna ned igen för efterrätt. Jag köpte världens godaste vaniljmilkshake med grädde på! Gud vad god den var! Sen bestämde vi oss för att ta ett tidigare tåg hem och mitt tåg gick om bara 45 minuter så vi fick skynda oss iväg. När vi kom ut möttes vi av vaaarmt väder! Så mysigt. Jag önskade jag haft min sommarjacka då J I alla fall så blev det nästan att vi var tvungna att springa för vi visste att det var långt till stationen. Tur då var att vi såg en buss som skulle till just stationen så det var ju perfekt. Bara ca. 14 kr kostade det. Då åkte vi länge och kom till slut fram och då var jag tvungen att springa för att hinna till mitt tåg haha! Jag ville verkligen gå och kolla i flera affärer egentligen men de andra var trötta och det stängde faktiskt klockan 5, som klockan nästan var då :)

När jag var vid Glenview’s tågstation igen, så tog jag bilen och åkte iväg. På vägen jag trodde var rätt. Men plötsligt insåg jag (förstås, så typiskt) att det var fel väg, jag kände inte igen mig! Igår åkte jag för att hitta stationen, men det var typ omöjligt och när jag väl trodde jag var nära, kom jga på att körkortet var hemma så då var det bara att vända. Vilket också var såå krångligt! Jag fattar inte fortfarande hur jag kom hem! Och en så otroligt konstig sak var att jag först åkte för att vända på en gata. Sen efter en lång stund då jag trott att jag åkt åt andra hållet och åkt fram och tillbaka och så, så skulle jag än en gång vända bilen. Och tro då inte att jag körde in på exakt samma gata som första gången! Alltså hur är det ens möjligt?! Jag fattar inte, jag var ju inte ens i närheten! Och hur tusan kunde det bli samma gata? Jag menar det finns ju tusen gator att vända på! Haha, nej jag fattar inte… Var bara så otroligt lycklig när jag hittade hem.

Men igår kväll, som tur var, kom värdpappans systers barn (som bor här i ett par dagar nu), med och visade vägen. Och då var jag helt med och jag märkte att jag hade åkt hur fel och för långt bort som helst, det var hur lätt som helst att hitta alltså, ungefär fyra svängar totalt och ca. 10 minuter :)

Men på hemvägen var det ju inte lika lätt! Men efter några felkörningar, vändningar och panikattacker, hittade jag äntligen ut från stället och kände igen mig! Då stannade jag på Walgreen och köpte en sallad, en yoghurt och en BB-cream foundation. Foundationen kostade bara 30 kr! Det var halva priset.

Sen åkte jag hem, gick ned på mitt rum, satte på datorn och tittade på GIF-matchen som spelades tidigare idag och åt salladen. Och guuud vad härligt! GIF vann!!! Och de spelade hur bra som helst! :D Alltså såå himla kul och jag bara kände (och känner) lyckan i hela kroppen. Fem stjärnor till alla spelare, lite extra beröm till Lantto, Dahlberg och Oremo! Love you GIF <3 Roligt var också att se Strömvallen och Gävle och folket där hemma. Kul att man kände igen massa människor. Men stackars Gävle… snö fortfarande! Usch, det känns faktiskt overkligt att det kan vara snö där hemma. Här är det inte en enda liten droppe snö.

Imorgon är jag ledig till kl. 2. Då ska jag springa på löpbandet och titta på Pretty little liars på datorn och Let’s dance :) Nu ska jag titta lite på Partaj tror jag. Love today!

 

Imorgon kommer bilder :D


God förmiddag

Igår var jag och två andra tjejer till ett spa och fixade naglarna :D Vi gjorde en grej som hette "No ship" och det gjorde så att naglarna blev jättehårda och lena (det kommer vara i ungefär två veckor och sen blir naglarna mycket bättre av det här, vilket är såå bra)! Var verkligen billigt om man jämför med svenska manikyrer och sånt- ca. 300 svenska kronor, incl. dricks ;)

Denna morgon var ovanligt bra faktiskt. Barnen gjorde sig i ordning nästan utan problem! Hur skönt som helst med en dag som denna, hoppas det kan bli många flera sådana :) Igår på kvällen tittade jag på Partaj och ungefär halva Freaky Friday, vilket var så roligt! Nu strax ska jag fortsätta se färdigt filmen. Jag har redan sett den, men det var typ fem år sedan om inte mer.

Roligt är också att jag kan se GIF-matcherna här! På datorn på Csports.com :D Längtar till matchen på söndag! Men får nog titta på reprisen på kvällen för på dagen ska jag träffa mina hotellkompisar från New Jersey i Chicago! :D Också superroligt är att jag kan se danserna och juryns omdömen från Let's dance! Så ikväll blir det nog det på datorn :)

Ha en bra helg allihopa! För mig startar helgen imorgon kväll kl. 11 :) Efter the spa så åt vi på Panera bread, det var mysigt! Tog en macka med mozarella och tomat. 

 

 

Galen...

Ja, alltså jag bara hatar att slösa bort tid! Och idag gjorde jag det fullständigt under min lediga tid på eftermiddagen! Jag försökte byta bloggdesign på bloggen men det funkade inte! Också försökte jag få fram en film på TV:n som jag ville kolla på, men hittade ingen. Två timmar och 40 minuter bara bortslösade! Varför funkar det inte att byta design? Det hakar typ upp sig så fort man trycker på den knappen. Irriterande!
 
Barnen skötte sig inte heller speciellt bra idag så det var jobbigt! Men nu är alla läxor gjorda, barnen är duschade och deras tänder är borstade och de alla ligger i sängarna nu och förhoppningsvis sover. Hoppas det blir en lugnare dag imorgon!
 
Något bra i alla fall, var att jag tränade på löpbandet som jag hittade i ett rum här nere i källaren (haha, hittade!). Så med BRA musik och träningskläder sprang jag en stund och sen tog jag en dusch. Nu har jag precis ätit en jordgubbe och ska hitta något att titta på :) Så gott och somrigt med jordgubbar! (Vädret har i och för sig inte varit somrigt idag. Imorse blixtrade det nära oss och flera gånger i rad. Men det var mysigt) :)
 

Yesterday- Birthday

Igår fyllde jag 20 år. Hade en ganska bra dag, förutom att barnen var lite jobbigare än vanligt när jag var ensam med alla fyra. Men det löste sig och på kvällen sjöng barnen och värdpappan för mig och jag fick presenter :) (Mamman jobbade så hon var inte hemma).
 
Just då fick jag ett presentkort på en jättebra affär som har lite allt möjligt, typ böcker, filmer, dekorationer, pennor o.s.v. Också fick jag ett supergulligt kort av barnen! <3 Senare när mamman kom hem fick jag även en till present- en jättecool och snygg "glasfigur" (vad ska man kalla den?) med Chicago-motiv. Verkligen bra saker! Och jag fick faktiskt en present av nannyn också :) Ett grattiskort och 20$, såå gulligt!
 
Nannyn bakade också en tårta som faktiskt var hur god som helst! Och när jag var ledig på dagen, träffade jag den förra AuPairen som bodde här. Vi åkte och åt på Starbucks och sen så gick vi runt och kollade lite på stan i Old Orchard :) Jag köpte tre lotions på Victoria's secret. Ååh vad de luktade gott!
 
Det var hur svårt dom helst att ta kort på glasfiguren! (Här håller jag i den och står mot spegeln).

Läget under kontroll

Igår (söndag), körde jag med pappan för första gången här i USA för att se om jag var tillräckligt duktig för att få köra runt här, och det var jag som tur var! Kändes såå skönt när pappan sa att jag nu kunde låna bilen och köra när jag ville. Ja, när jag är ledig då och när nannyn inte har bilen förstås. Som idag till exempel, då åkte jag för att lämna brev till försäkringskassan och mormor på posten. Problemet var bara att jag inte hittade, trots att nannyn försökt förklarat vägen. Snacka om vilken panik jag hade! Jag for runt där och åkte in på gator och vände och höll på tills jag till slut beslutade mig för att åka hem. Problem var det då också, för jag hittade inte hem och GPS:en funkade inte. Men till slut (!) så hittade jag muséet som ligger vid oss och då visste jag att jag skulle hitta hem. Puh! Sen följde nannyn och yngsta killen med och jag kunde äntligen lämna breven. Nu skulle jag hitta dit utan problem :) Att köra kändes bra i alla fall!
 
Nu har jag nyss tränat och duschat och nu ska jag strax kolla på film här på rummet :) Vet inte vad jag ska välja, finns så många ;)
 
Imorgon fyller jag år :) 20! Känns konstigt på nåt sätt men helt okej... Ha det så bra!

CHICAGO!

 Igår var jag och en annan svensk tjej till Chicago! Häftigt att se allt på riktigt! :D Millenium Park, Chicago-skylten, Willis tower mm. Och rolig shopping! De hade Charlotte Russe och H&M bland annat så jag köpte faktiskt två tröjor och ett par jeans! Äntligen haha.
 
Coola byggnader! Willis Tower (högsta byggnaden i Chicago och den näst största byggnaden i hela USA). Den på bilden i mitten med de två vita "sakerna" :)
Millenium Park!
Den kända och coola Chicago-skylten! Synd att den inte lyste, men den var snygg i alla fall :))

Bilder mm.

Igår la jag inte ut bilder för jag hade fullt upp hela tiden :) Först jobbade jag, sen åkte jag och en av tjejerna till Old navy och till en restaurang som hette Bakery Square (superbra ställe med god god, men lite onyttig haha, efterrätt), och sen jobbade jag igen och fick jobba två timmar extra-till 22.30 ungefär. Istället fick jag ledigt idag på morgonen, så jag sov ganska länge. Till kvart över åtta haha. Länge för att vara här :) Idag ska jag jobba igen från kl. 17.30 och tills föräldrarna kommer hem. Kan nog bli väldigt sent men det gör inget, jag är ju ledig imorgon :) Då ska jag ev. åka och shoppa hela dagen! Stället jag har varit till förresten heter Old Orchard :D Hur många och bra affärer som helst :) http://www.westfield.com/oldorchard/
 
 
Forever 21
Charlotte Russe
Tröja från Old Navy & armband från Forever 21
 

Toppen-dag

Idag efter mina vanliga rutiner, så kom en av de svenska tjejerna och hämtade mig också åkte vi till, vad ska man säga? Som en stor galleria fast utomhus! Det var faktiskt samma shopping som vi åkte till i måndags eller när det nu var, men då hade jag ingen aning om hur stort det var och om hur bra affärer de hade!! Där kommer det bli mycket shopping!!! :D Affärer som Forever 21, Starbucks (förstås) och massa andra affärer fanns där :)) Vi var in på en affär som hette Pacsun - såå fina kläder där! Vi var även till en typ smyckesaffär - Clarie's, superfina, många o billiga smycken och accessoarer! Köpte två jättefina armband där :)
 
En annan affär vi var in på hette Charlotte russe :) De hade bara hur bra kläder som helst! Heelt i min smak! Rena paradiset faktiskt!!! Och Forever 21 var också bara såå härligt! Och vad fint det var där inne! :) Blev dock ingen shopping (förutom jacka då kom jag på från Charlotte, och ett armband från Forever 21) men det var hur bra som helst. Och vädret var fantastiskt! Som svensk sommmar :)
 
På kvällen kom min Area Director (hade INGEN aning alls om det), men jag tror det var väldigt viktigt och jättebra att få prata lite med föräldrarna och få allt under kontroll. Vi har ju inte haft så mycket tid tilsammans än för att de har varit så upptagna med jobb o.s.v. Men nu känns det toppen :) Jag vet flera regler nu och jag fick tips på saker att göra här i området mm!
 
Just nu har jag nästan precis tagit en dusch och jag är jag supertrött! Därför orkar jag inte kolla igenom vad jag har skrivit haha. The Area Director stannade i hela två timmar och bara pratade och pratade. Men hon är hur trevlig och snäll som helst tycker jag så det är guld ;)
 
Bilder kommer imorgon, nu måste jag gå och lägga mig. Godnatt!

3 april 2013

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Morgonen började lika som igår, plus att jag har lärt mig två nya saker. Känns såå bra att äntligen liksom har kommit in i det hela här, med rutner o grejor, och jag har har fått jättebra kontakt med nannyn i familjen, så det känns väldigt roligt! :)  
 
Det är också himla gulligt med barnen, alla är så söta på sitt eget lilla sätt. Idag tex. sa den yngsta killen: "I love you" och kramade mig. En kram fick jag även av den äldsta killen, som inte alls brukar kramas :) Också hade jag roligt med mellankillen och gjorde läxan med honom o så. Vi brukar skratta rätt mycket med varandra och han är så himla söt :) Och lilltjejen är så charmig på sitt sätt! Frågar frågor (väldigt ofta), vill leka och prata om prinsessor nästan jämt och vill hålla handen nästan jämt när man går någonstans. Hon är så lätt att underhålla och hon är nästan alltid nöjd och gör nästan alltid som man säger. Och när vi tex. sitter vid köksbordet så säger hon ibland: "Excuse me, but may I please..." Det är så himla gulligt! Hon är den som nästan alltid följer reglerna om att tex. använda "may I" och "thank you" o.s.v. Men den yngsta killen är bäst på att lyda faktiskt och det är oerhört uppskattat av mig, haha!
 
Nu har jag precis kollat lite på American idol på TV:n och nu bläddrar jag runt på lite olika kanaler. Är inte alls trött än faktiskt, men det var jag verkligen när jag vaknade imorse! Have a great time!!!
 

Väldigt bra dag!

Imorse ringde väckarklockan kl. 6.00, så då gick jag upp, gjorde mig iording, väckte barnen, fick dem att klä på sig, äta frukost och borsta tänderna. Sen gick jag med de två mellanbarnen till skolbussen (de gula, coola bussarna som man bara hade sett på TV innan man kom hit :)) Vi var såå nära på att missa den, men som tur var så gjorde vi inte det! Sen efter att jag vikt barnens tvätt och bytt lakan i en av killarnas sängar så bestämde sig jag och en annan tjej att vi skulle åka och shoppa lite (äntligen haha), så efter en stund kom hon och hämtade mig med bilen.
 
Väl där, gick vi in på en affär som heter Old navy :) Ganksa bra kläder och smycken och andra roliga saker, jag köpte en kortärad tröja där. Sen var vi också in på Victoria's secret! De hade en superfin avdelning med doftande parfymer, lotions, smink o.s.v. och där köpte jag ett läppglans :) Det blev en snabbis denna gång men snart ska vi ut igen. Fanns jättemånga roliga affärer där!
 
När jag började jobba igen på eftermiddagen, gjorde jag läxor med den äldsta killen, gav alla snax, tog reda på disk, och sen så åkte vi alla för att lämna barnen på lite aktiviteter. Språk och religion. Så det blev vääldigt mycket åkande med bilen, men jag gillar det faktiskt! Man får ju se så mycket av staden och man får ju bättre lokalsinne ;) Sen åt alla barnen och jag gjorde läxan med den näst äldsta killen och sen duschade jag den yngsta killen och gjorde honom redo för kvällen och fortsatte med att duscha och göra iordning lillasyster :) De är alla såå söta!!!
 
Nu har jag precis tränat, duschat och ätit ett underbart gott rött äpple! Nu ska jag titta på något på TV:n eller datorn och sen sova gott. Ha det så bra allihopa!
 
 
 
Victoria's secret
 
 
 
 
 
 
Här åt vi :)
Fin mugg! Jag fick ingen för jag tog bara vatten (som alltid ;))
 
Nya tröjan :)

Jaja...

Besvikelse igen! Ingen shopping idag för det var stängt :( Är ju Easter här nu. Dagen började i alla fall med en dusch och frukost och sen gick jag ut för att vänta på tjejen som skulle hämta mig. Det var nog lite kallare idag för jag frös faktiskt (kan bero på att jag hade blött hår), men i alla fall så tog jag en promenad innan hon kom för hon hade ingen bil hemma. Så två timmar senare åkte vi till en annan tjej och fixade hennes hår (inte jag) och det tog också ungefär två timmar och jag var superhungrig! Senare i alla fall åt vi lunch på ett ställe som hette Ihop, klockan var hela 14.30 då! Jag tog en omelett med champinjoner, lök och tomat (trodde inte att jag skulle få lök, så gillade det inte tyvärr). Sen var vi i alla fall in på en mataffär och jag kunde köpa en deodorant, tvål och Activia :)
 
Mycket klagande nu, men nästan ingenting blev ju faktiskt som jag tänkt mig :/ Hoppas att det blir en mycket bättre dag imorgon! Nu ska jag i alla fall ta en Activia och titta på TV:n på rummet :) Men egentligen vill jag ju så gärna se program hemifrån just nu! I alla fall Let's dance och Sveriges mästerkock! Vet inte vad jag ska titta på nu... Kan någon tipsa om någonting? En film eller serie som går att se på datorn i USA? Vore guld! :)