Toppen-dag

Idag efter mina vanliga rutiner, så kom en av de svenska tjejerna och hämtade mig också åkte vi till, vad ska man säga? Som en stor galleria fast utomhus! Det var faktiskt samma shopping som vi åkte till i måndags eller när det nu var, men då hade jag ingen aning om hur stort det var och om hur bra affärer de hade!! Där kommer det bli mycket shopping!!! :D Affärer som Forever 21, Starbucks (förstås) och massa andra affärer fanns där :)) Vi var in på en affär som hette Pacsun - såå fina kläder där! Vi var även till en typ smyckesaffär - Clarie's, superfina, många o billiga smycken och accessoarer! Köpte två jättefina armband där :)
 
En annan affär vi var in på hette Charlotte russe :) De hade bara hur bra kläder som helst! Heelt i min smak! Rena paradiset faktiskt!!! Och Forever 21 var också bara såå härligt! Och vad fint det var där inne! :) Blev dock ingen shopping (förutom jacka då kom jag på från Charlotte, och ett armband från Forever 21) men det var hur bra som helst. Och vädret var fantastiskt! Som svensk sommmar :)
 
På kvällen kom min Area Director (hade INGEN aning alls om det), men jag tror det var väldigt viktigt och jättebra att få prata lite med föräldrarna och få allt under kontroll. Vi har ju inte haft så mycket tid tilsammans än för att de har varit så upptagna med jobb o.s.v. Men nu känns det toppen :) Jag vet flera regler nu och jag fick tips på saker att göra här i området mm!
 
Just nu har jag nästan precis tagit en dusch och jag är jag supertrött! Därför orkar jag inte kolla igenom vad jag har skrivit haha. The Area Director stannade i hela två timmar och bara pratade och pratade. Men hon är hur trevlig och snäll som helst tycker jag så det är guld ;)
 
Bilder kommer imorgon, nu måste jag gå och lägga mig. Godnatt!


Aaah Gud så kul det låter med shopping!! Här är det också sol men inte så varmt, vill ha sommar nu!Så snygga kläder på hemsidan! Vad bra att allt går bra
Ha det så bra!

Svar: Jaa det är rena himmelriket! Synd att det inte är varmt där än, men snart blir det nog det! :) Hoppas allt är bra med dig! Det verkar så på din blogg, även om du är lite trött på Stockholm hehe ;) Saknar dig bästis! Ha det så bra du med (igår köpte jag en sak till dig, du får den sen) :)
Daniela Frost

2013-04-05 | 08:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo