Glad girl

I fredags var jag in till ett café här i Gävle och lämnade in mitt CV och personliga brev. Då sa chefen att jag skulle komma in någon dag den här veckan och prata med honom, så igår åkte jag dit på morgonen och jag fick beskedet om att jag skulle få börja provjobba där! :D Så redan idag satte jag igång kl. 8.00 och började jobbet som kallskänka! 
 
Det var verkligen jättekul, och det var en så härlig personal, så man trivdes :) Så som det känns nu, skulle jag nog kunna tänka mig att jobba där (men vi får se hur det blir ;)). Jag fick i alla fall göra väldigt blandade uppgifter och dagen gick superfort! På förmiddagen skar jag bland annat kycklingfiléer, gurka, tomat och paprika (hur mycket som helst!) och vid lunchtiden, hjälpte jag till med att göra iordning sallader, mackor och varmrätter för att sedan även servera (?!). Haha wow, det var jag verkligen inte beredd på! Men jag blev alltså kallskänka och servitris idag :) Kul. Imorgon ska jag dit igen fast på eftersmiddagen. Ska bli skönt med sovmorgon. Haha.
 
 
 

Back again!

Nu mår jag bra igen :) Hehe, ibland måste man bara få skriva av sig lite för att komma in på rätt spår igen. Dagen idag har varit jättebra! Den började imorse då jag åkte iväg till Victoriasjön (som jag faktiskt aldrig besökt förut? Vet inte varför, för det var ett riktigt mysigt ställe), och spenderade hela förmiddagen där med musik och över 400 självporträtt. Sen har jag gått på promenad med mamma, ställt mig i bostadsköer, duschat och gjort lite andra nödvändiga saker. Snart väntar serier och filmer. 
Här kommer ett smakprov på bilderna:
 
Jag har svårt att bestämma mig för om jag gillar dessa bättre i färg eller svartvitt

Tankar av en 22-åring

Just nu är jag inne i en period då jag känner att mycket känns jobbigt och tråkigt. Framtiden... Alltså vad ska jag göra? Jag vet inte vad jag vill! Så det känns så svårt att bara börja någonstans. Jag har typ panik... Men utav erfarenhet, vet jag att det blir bättre och att jag inte kommer känna såhär så länge till. Det finns alltid hopp och människor som piggar upp en. 
 
Jag funderar på att göra något för mig själv. Kanske åka på en liten roadtrip till något ställe jag aldrig varit på? Eller åka utomlands?? Någonting vill jag i alla fall, så jag ska försöka. Jag brukar vara duktig på att "ta vara på dagarna", så det måste jag börja med nu igen! Inte bara låta dagarna glida förbi.
 
En liten dröm jag har i alla fall, är att flytta till en egen lägenhet! Så det ska jag satsa på så fort som möjligt. Men därför måste jag ha jobb eller gå en utbildning så jag har råd med det... Något måste hända helt enkelt!
 
Ingen bild till detta inlägg :P

A dress in my window

Sån här ordning fick jag i garderoben när jag storrensade för några veckor sedan. Jag har fortfarande otroligt mycket kläder kvar, men endast dem jag använder (det är inte ens hälften av alla som syns på bilden!)
Mina fina favoritskor står som inredning för tillfället ;) Likaså Victoria secret- och BikBok-påsen
 
Så här ser det för det mesta ut här i rummet- garderoben stängd :p

In The Kitchen

 

Låttips!

Två låtar jag har fastnat för och gör mig glad: * Someone new - Hozier * Scars - Boyce Avenue
 

Favorite tank and necklace

 

Emotions

 
 
 
 
 
Tog lite olika självporträtt idag- Roligt :)

S.H.O.P.P.I.N.G

Idag var mamma, jag och Hanna till Kupolen för att titta och handla. Mysig dag, och jag bröt mitt "köpa-kläder-förbud". Jag har ju tidigare valt att låta bli att köpa kläder för att ha pengar till annat, men nu kände jag att det var dags för något, hehe. Så det blev detta linne från NewYorker :) Sedan köpte jag även schampo & balsam från Kicks. Rekomenderar verkligen!
 

Trosa och Stockholm

Nu är vi hemma från vår lilla campingtrip. Vi hade det väldigt mysigt och bra den mesta tiden, och grillade god mat på kvällarna, gick omkring i den mysiga staden Trosa, fikade på Taxinge slott (där jag jobbade på Hela Sverige bakar), gick på Skansen, lyssnade på bra musik, och spelade kort och tittade på tv i husvagnen. Här kommer lite bilder och de flesta är mobilbilder, så ursäkta kvalitén.
 
 
 
 
De här sälarna var så himla söta och charmiga! Särskilt när de skulle få mat! Då nickade de huvudet bakåt ^^

Mitten av juli

Inget speciellt har hänt sen sist jag skrev, förutom att jag var till Furuvik med Hanna en dag förra veckan (jättelyckat besök, då vi bland annat såg schimpanserna bli matade, såg en kängre med en kängrubebis på magen, filmade Hanna när hon åkte barnkaruseller och pratade med en struts som vi kallade Begnt :D), och gick på bio med Nathalie en kväll och såg Magic Mike :) Var inte riktigt min smak, men den var helt okej ;p Sen har jag också varit och sprungit i spåret och städat lite här hemma.
 
I lördags kom mamma, pappa och Linus hem efter att ha varit en vecka i Cypern (därför jag lagat så mycket mat den senaste tiden haha). Men det var mysigt :) 
 
Imorgon åker jag, mamma, pappa och Linus med husvagnen bort till Trosa och Stockholm. Egentligen ville jag åka någon annanstans, men det blir nog bra! Ska bli kul att bara åka :)
 
Instagrambild på Diva som stortrivs i husvagnen. Haha!

Muffins

Idag på förmiddagen bakade jag vaniljmuffins! Äntligen blev det av, och de blev faktiskt supergoda ;) Jag blev så inspirerad av Hela Sverige bakar, så nu står jag ofta i köket (hehe), och jag älskar det! Fast jag lagar mest mat då! Men nu har jag även bakat :D Kul!
 

Last summer

Varmt, mysigt, gott, härligt, underbart, fantastiskt.

Photoshoot Nathalie

Här kommer tre av bilderna jag tog i söndags :) Jag saknar Photoshop kan jag säga! Men just nu får jag nöja mig med Picmonkey eller Pixlr tills jag skaffar det. 
 
Såå fint med klänning och bebismage! ^^

Windows

Igår fotade jag bland annat massa självporträtt (som jag visar en annan dag), men även dessa bilder från här i huset :)
 
 

Hans ögon. Hela han

 
Min underbara pojkvän <3

Go go

Igår var en toppendag! Jag började med att sola lite ute på altanen, sen tog jag bilen till Boulongern (en park) med Nathalie och hade det jättemysigt i solen. Efter att ha suttit och pratat en stund, fotograferade jag henne, och det var såå kul! Hon var så himla fin med sin klänning och bebismage! Sen köpte vi glass på Sibylla och sen skjutsade jag hem henne.
 
När jag kom hem, hjälpte jag Hanna med att rensa sina kläder (tusentals, så det tog ett tag!), också åt vi mat som jag lagat- potatis, morötter, palsternacka och fetaost i ugn och quornfilé till, och senare åkte vi och handlade på affären. När vi var hemma igen, så hade vi filmmaraton. Eller ja, maraton är väl lite att ta i, vi såg bara två filmer, haha (men hade planerat för tre ;) Men klockan blev så mycket :P Vi såg i alla fall Mr Bean's semester och A walk to remember. Den sista är bara hur bra som helst. Och sorglig! Senare innan jag skulle gå och sova, ringde Jonas <3 Så mysigt att höra hans röst igen! :) 
 
Nu ska jag och Hanna strax till mormor för att få mat :) Sen ska vi gå på GIF-match! :D 
 
En bild från utanför GIF-matchen förra gången - lite kaos haha

Saker som gör en glad

I onsdags kväll var jag barnvakt åt Vilgot och Alicia :) Det var så roligt att träffa dem igen! Och vilket välkomnande jag fick! På dörren hängde ett paket med en teckning på, och inne i hallen, hängde det utklippta, stora bokstäver som stod mitt namn. Så himla gulligt av dem! <3 Paketet bestod av armbandet ni ser här nedan, och en stor bunt teckningar :))
 
 
Titta vad fint!

Smygtitt

Här får ni se lite av portfolion som jag strax ska publicera och ge er namnet på :)
 

Smile

Idag har jag bland annat tagit cykeln till spåret och sprungit ett varv, vattnat blommor, solat och läst min underbara bok ("The summer I turned pretty"), storhandlat, gjort iordning o ätit supergod tacos, och fixat en riktig hemsida/portfolio på internet som jag ska ta flera bilder till under denna sommar! :) Jag är så taggad på det. Imorgon till exempel ska jag eventuellt fota Nathalie! :D Ska bli såå kul! Om det är någon av er som vill bli fotograferad nån gång, så säg bara till! 
 
Nu ska jag strax gå ut och flytta på vattenspridaren (för att gräset ska få "näring"). Sen ska jag nog duscha och titta på massa serier och filmer tills det är läggdags. Man måste ju ta igen för tiden man var borta från internet och filmerna haha ;) 
 
Till min tacos
Vardagsrummet

News

Jag kom på att jag kanske bara borde berätta att jag och Rasmus inte är tillsammans längre (det har ni nog förstått eftersom jag skrivit mycket om Jonas nu på slutet och ingenting om honom). Men jag kände helt enkelt att vi var för olika och att vi inte passade ihop. Så jag gjorde slut... Det var bara det jag ville säga, hehe. 

Göteborg

I onsdags när jag kom fram till Göteborg, mötte Jonas mig på stationen :) Då gick vi och åt jättegod
pastabuffé på ett ställe, innan vi tog bussen hem till honom och jag fick se hans fina lägenhet! Då spelade vi bland annat kort och tog en promenad och handlade mat som vi senare lagade iordning till oss och hans familj. På kvällen kom hans mamma hem, så vi pratade lite med henne. Hon var jättetrevlig! :) Efter det, tittade vi på film i hans rum och bara myste <3 Vi såg filmen Home- väldigt söt, animerad film :)

På torsdagen tog vi en lång promenad runt en fin sjö och sedan tog vi det bara lugnt och lagade mat mm. Det är så otroligt mysigt att vara med honom, han är så bra! <3 Vid 15.00, skjutsade han mig till busshållsplatsen
där vi sa hejdå.

Någon timme senare var jag i Lindome och mötte Julia! Såå coolt var det när hon kom på sin cykel där jag
aldrig varit förut :D Den efteriddagen/kvällen, tog vi det mest lugnt, med undantag när vi hälsade på fyra stycken
urgulliga kattungar som man blev helt galen i. Kattungar är bara underbara!

Nästa dag åkte vi äntligen till Ullared (och den här gången var det öppet)! :D Det var riktigt roligt att faktiskt se det i verkligheten. Så nu har jag gjort det också - härligt!

På kvällen gick vi sedan på bio som började 22.00. En skräckfilm- Insidious 3. Den var faktiskt väldigt bra! Och läskig haha! Efter det, gick vi runt på stan och tittade på alla mysiga uteställen där folk satt och åt och drack och hade det trevligt, innan vi vid klockan 01.00, gick till tåget och åkte tillbaka hem till Julia och sov.

Lördagen spenderades inne i Göteborg. Vi började med att äta vår köpta macka i Slottsskogen vid pingvinerna
(jättemysigt), sen fortsatte vi runt och kollade på resten av djuren, innan vi tog en spårvagn in till Haga
(som blev ett av mina absoluta favoritställen där i Göteborg!) och gick runt bland alla söta fikaställen och bestämde oss tillslut för ett café med stora chokladbollar. Mmmm, vad goda de var! Skulle vilja ha en nu till och med! Sen tog vi spårvagnen in till centralen igen för att jag skulle få säga hejdå till min kära Jonas, som
skulle till Skellefteå och jobba nu i fem veckor framåt :/ Men jag var så glad att jag fick säga hejdå en gång till och krama honom extra mycket! <3
   Efter det, åkte vi till Järntorget och letade ett matställe. Vi hittade ett tillslut i Vasastan (efter att ha tagit ytterligare en spårvagn dit :p), och det var riktigt gott och mysigt. Vi satt ute och pratade om väldigt intressanta grejer haha. Sen letade vi ett uteställe där vi kunde dricka (eller där hon kunde dricka menar jag, för jag körde ju deras bil, kom vi på ;)). Så då mötte vi faktiskt två av hennes kompisar, som vi senare satt och
umgicks med.

En mysig, trevlig, rolig och härlig resa till Göteborg blev det :)

Shoppingen från Ullared :) (Förutom paketet till vänster, som jag köpte till lillesyrran igår)