Uppdatering!

Jaa, för att inte skriva hur mycket som helst och trötta ut alla så ska jag bara berätta lite kort; hittils har Mimmi och jag spenderat några dagar i New York, jag har haft alla möjliga sjukdomar men är nu äntligen ganska frisk (!) också har återigen jag hunnit med att ramla i duschen och skapa några blåmärken och ömma punkter hahaha! Lite otur, men det är okej ;D
 
Här i San Francisco har vi mest shoppat, gått på stan, solat och haft det mysigt, och just nu sitter vi på ett riktigt fint hotellrum och tar det lite lugnt. Snart blir det Studentfesten på datorn här ;) Imorgon börjar vår resa med gruppen. Vi är taggade! :)))
 
Ned till Powell street - där var vi varje dag. Jättefint
 
 
Vid piren
Här satt vi och åt lunch och solade en av dagarna
Sommar <3
Älskade skor
Grönt gräs!
Alamo park
 
 
Vi besökte ett jättecoolt graffiti-område!
 
 
 

Happy Birthday mom!


Dagen jag har väntat på...

Imorgon är den dagen här!!! Det är helt ofattbart! Men jag tror jag förstår att Mimmi kommer i alla fall. Men att det är sista helgen här i New York kommer nog ta ett tag att få in. Jag är redo samtidigt som jag inte alls är det. För att lämna...
 
Sommarvädret där i Kalifornien har jag inte tänkt på, även fast jag packat tunna kläder till resan. Ska bli så häftigt! Värme nu känns så långt bort, men snart är vi där! ;)
 
 
Denna resväska är bara för resan (obs. lite redigerad ;))

Älska inspiration!

Jag bara älskar att bli inspirerad och att inspirera andra! Weheartit är den perfekta sighten att hitta något som passar en själv. Jag har lagt ut några egna bilder nu och jag blir hur glad som helst när någon gillar det jag har gjort. Även fast det inte är så många så är det superkul! 20 personer hittils gillade citatet nedanför :) Om ni vill skaffa ett konto där så kan ni följa mig ;) Här kan ni se mina bilder. De det bara står Daniela Frost över är mina...
Toppenroligt att göra egna citat! :))

FIKA!

Halsen gjorde fortfarande ont imorse, men jag tog mig till cityt ändå som planerat. Där träffade jag Andrea och vi gick och fikade på det svenska fiket FIKA. Gud vad mysigt det var där inne! Och nästan allt stod på svenska (menyn osv). Väldigt roligt att gå dit innan jag åker hem. Det var faktiskt en sak jag verkligen ville göra! Trodde dock att det låg mycket längre bort och att man var tvungen att ta tunnelbanan dit, men tydligen inte :) Det tog kanske 20 minuter att gå dit.
 
Detta åt jag :) Chokladbollen smakade som hemma, men yoghurten var riktigt sur faktiskt. Tror jag vant mig vid sockret... Men god ändå
Fint fik

Sjuk!

Oh my godness, jag tror jag börjar bli sjuk! Eller jag menar, jag vet det, jag känner det i både halsen, nacken, öronen och huvudet :( Men alltså jag får ju inte bli sjuk nu! Förstår inte ens vad det beror på. Det är ju inte direkt som att jag har slappnat av för att jag vet att mitt år här är över snart. Inte har jag varit ute utan varma kläder heller eller varit bland förkylda personer... Det är bara såå typiskt. Förhoppningsvis går det över fort! 
 
Imorgon är min plan att åka till cityt för att träffa en kompis en sista gång. Hoppas jag inte känner mig för krasslig för det!
 
Idag har det varit riktigt vårväder ute dock, varmt faktiskt. Önskar jag varit ute mera än vad jag var, men istället utförde jag några viktiga "ärenden". Gym på morgonen och sedan en lunch med Sonia- vilken troligtvis var den sista med henne här nu. Kändes väldigt jobbigt att lämna henne och säga hejdå, men jag vet att vi kommer hålla kontakten och träffas igen så det är okej :) 
 
Såhär ser Chicagos sjukhus ut. Snacka om fin byggnad!

Den tionde mars

Förutom en väldigt god och lyxig frukost på ett ställe i Chappaqua med Nathalie, och tvättat tre maskiner tvätt, har jag inte gjort något speciellt idag. Bara tänkt och saknat Ryan (killen) och tänka på hur mycket jag kommer sakna denna vardag. Det kommer bli riktigt jobbigt att lämna faktiskt. Och vad kommer jag hem till? Ett arbetslöst Gävle :/ Det känns sådär! Fast som jag har skrivit säkert tusen gånger nu är ju att det ska bli så himla skönt och roligt att få träffa alla där hemma igen och komma hem till ett nytt hus : ) Ååh jag kan knappt vänta tills jag får krama lillebrorsan (speciellt) och alla andra <3
 
Grejen här är den att jag alltid varit så positiv, glad och optimistisk. Trots småproblem med mamman ibland, så har jag alltid varit lycklig. Det har varit ett lyckat, underbart år och jag kan inte beskriva hur glad och stolt jag är att jag gjort det här. Det har förändrat mitt liv till det helt klart bättre : ) Fast självklart har det varit jobbigt att vara utan alla nära och kära, men jag vet ju att vi kommer träffas igen i alla fall så det har gått ganska bra med den biten (oftast).
 
Bara fyra dagar kvar tills Mimmi kommer nu!!! Ofattbart. Slår vad om att det kommer gå fort. Läskigt att det snart är slut, men så otroligt roligt att Mimmi min kommer! : )
 
Använde min nya tröja idag :) Älskar den... Också lyxfrukosten, mmm

Lyckad näst sista helg i New York

På fredagkvällen åkte jag in till cityt och tittade på basketbollmatchen med killen :) Häftigt och roligt var det! Särskilt pauserna och början. Sen åt vi lite mat på en bar och tog en promenad.
 
Nästa dag gick vi till Europa café och åt frukost och fortsatte sedan till ett typ flygplansmuseum. Inte riktigt min grej men det var faktiskt lite intressant. Efter det blev det en italiensk lunch och långpromenad innan vi tog tunnelbanan någonstans för att han ville ta ett kort på en restaurang där en tv-serie blivit inspelad.
   Efter det tog vi oss till 9/11 och gick runt vid Battery park mm. Jätteskön varm dag faktiskt. Varmaste hittils :) Sedan åkte vi tillbaka till hotellet och gjorde vi oss i ordning innan vi tog en sväng till Times square för att än en gång äta haha.
 
Idag innan vi hittade ett frukostställe, var det lunchdags, så det blev lunch istället för frukost då. Och vi åt på en irländsk bar (supergott!) och gick sedan till biblioteket och satte oss på utanför och bara solade njöt :)
 
 
 
Hotellet och vi :)
Idag köpte han den här tröjan åt mig :) <3

Balans...

 
Såhär kan det gå när två tjejer har planerat ett Yoga-pass men upptäckt att de är två timmar för tidiga! Haha, det hände mig och Nathalie i fredags... Besvikna och desperata, sprang vi i några minuter innan vi bara gav upp och promenerade över till Diner istället för att dela två bakelser. Hahaha! Jag har aldrig ätit godsaker före lunch förut, men det funkade ju ;)
 
 
Och efter denna morgonfika, gick jag faktiskt tillbaka till gymmet och sprang ett tag, gjorde några magövningar och till slut äntligen gick in och gjorde mitt första Yoga-pass... Men gud vad jobbigt det var! Svettigt och gjorde ont haha. Jag var inte särskilt vig ibland, men jag fullföljde allt i alla fall, och det var roligt, och riktigt bra träning! Dagen efter hade jag vääldigt mycket träningsvärk! ;)

Imorgon är det fredag

Klockan är åtta och jag håller på att somna - sitter seriöst och blundar då och då för att hämta energi... Jag har ingen aning om varför jag är så trött. Träningen ska väl göra att man blir pigg? Fast förutom igår, har jag tränat över två timmar varje dag så det kanske är lite det ändå? Också har jag faktiskt lite ont i bröstkorgen. Läste nyss om det och det som passar in på mig är att jag har överansträngt musklerna för mycket. Men men, jag gillar gymmet. Det är superkul att träna, och särskilt när Nathalie dyker upp ;) Och imorgon blir det Yoga för vår del! Det blev inget förra fredagen men imorgon blir det :) 
 
Sedan på kvällen ska jag ju åka in till cityt och träffa killen. Vi ska på basketmatch på Madison Square garden :D Har aldrig varit på en sådan match förut så ska bli väldigt spännande o roligt! På lördagen ska vi gå runt och titta lite, och jag ska väl visa lite höjdpunkter av staden ;) Lika som nästa fredag då Mimmi äntligen kommer!! Gud vad tiden har gått fort de senaste veckorna... jag som trodde tiden skulle gå sakta eftersom jag längtat så mycket. Men alltså en vecka! Börjar få lite ångest för att lämna USA faktiskt. Men det blir nog bra. Nu ska jag bara njuta av alla dagar som återstår och ta vara på alla tillfällen till att göra det jag vill - vilket jag är/ och har varit ganska bra på såhär långt faktiskt :)
 
Efter att ha skrivit det här känner jag mig faktsikt mycket piggare haha. Så det kanske blir något tv-program på datorn då.
 

Chicago Bulls

Idag tog jag en paus från gymmet för att istället åka och utföra lite ärenden. Jag började med att åka till banken och ta ut alla mina sparpengar som jag ska betala hotellet i San Francisco med. Sen fortsatte jag till Hallmark för att hitta någon present till min söta kille. Men jag hittade inget så istället fortsatte jag till White plains och tittade. Och provade dessutom massa kläder ;) Jag var ute efter något med Chicago Bulls och hittade faktiskt lite... Sen åt jag lunch från Taco Bell (jättegod vegetarisk burrito med böner, sallad och avokadoröra?). Men ingen present där heller, så då åkte jag faktiskt till ett annat köpcentrum för att prova lyckan där.
   Och till slut hittade jag något som kunde passa honom; ett flygplan av choklad, haha. Så efter det åkte jag hem igen och började jobba efter en halvtimmes lugn och ro och på kvällen, efter en middag som jag lagat, åkte jag till Nathalie som färgade mina ögonfransar. Gud vad härligt! Tack igen ;) Imorgon blir det gym! Taggad :))
 
PS. Tusan, nu köpte jag kläder ännu en gång!
 
Jag börjar äntligen komma i form igen (känns det som i alla fall! hehe) och det känns så otroligt bra. Av detta ovanför köpte jag den svarta "Bulls"-tröjan och det vita korta linnet - ska ha en hög kjol till sedan så jag slipper visa hela magen ;) Jag är faktiskt väldigt nöjd med dem

Magövningar, inspiration och saknadsprat

Imorse var jag på gymmet och gjorde några riktigt roliga, men jobbiga magövingar - måste visa nån gång tror jag ;) På eftermiddagen har jag bara tvättat lite och suttit framför datorn och kollat på inspiration på Weheartit, och även pysslat lite själv med texter och designer- vilket har varit riktigt kul. 
 
Också måste jag bara berätta att idag sa både Alex och pappan att de skulle sakna mig när jag åker hem. Ååh... Vad rörd jag blev (än en gång). Pappan ville till och med att jag stannar kvar som gäst ett tag! Hehe, men det går ju inte eftersom att alla flyg och resor redan är bokade :) Men jag kommer sakna dom jag också förstås. Jag menar vi har ju faktiskt bott under samma tak i mer än åtta månader. Och det är tråkigt att lämna just nu eftersom att vi nu känner varandra som allra bäst ju. Men det är som det är och man får ju hålla kontakten :) Jag är inte orolig i alla fall.
Sånna här roliga saker har jag alltså hållit på med idag. Texterna bara fann mig haha. Inte världens bästa, men kul att fixa med till exempel typsnitt och färger ;)

Bara lite tankar...

Även fast jag inte har någon aning om hur vårt nya hus ser ut där hemma nu, känns det som att jag vet precis hur det är, och när jag tänker på "hem", ser jag det där huset framför mig. Jag har alltså bilder i huvudet av till exempel vardagsrummet och köket. Det är väldigt lustigt eftersom det säkert inte alls ser ut som jag föreställer mig, men det är häftigt. Jag längtar och tycker det ska bli så spännande att se resultatet! :))
 
Efter idag har jag bara två söndagar kvar här i New York. Det är svårt att få in men jag börjar inse det nu. Jag vet inte riktigt hur jag känner eftersom det är så overkligt än så länge, men jag tror jag börjar få lite smått panik inför att lämna USA och allt det bra med detta! Samtidigt som jag känner lättnad för att slippa bo i en annan familj och bara äntligen få bo hos min egen igen <3 (Som ni vet!!)
   Men tänk vilken omställning det kommer bli! Jag kommer ju tex behöva prata svenska igen. Ååh, jag som verkligen älskar att prata engelska nu! Det kommer bli lite svårt i början tror jag... Men också vardagen och fritiden kommer ju förändras så otroligt mycket. Från den bästa lediga tiden i mitt liv, till vad jag gissar kommer bli ganska långtråkigt haha, tyvärr. Men jag ska försöka hitta på lite saker oftare där hemma också och kanske testa lite nya saker. Sedan måste jag ju hitta något att göra/jobba med tex. Men det tar jag sen. 
 
Hittills vet ju alla hur mycket jag verkligen har längtat efter att komma hem igen och att jag till och med räknat ned dagarna den senaste tiden, men de senaste veckorna har även vardagarna varit väldigt roliga (tack vare gymmet, Nathalie och en liten app på mobilen mm. haha ;)), så nu känns det lite vemodigt. Men strunt samma. Jag har i alla fall fantastiska minnen för livet och en helt underbar erfarenhet som jag är så stolt över att jag tog! Något som har förändrat mitt liv... Också vet jag ju att jag har otroligt fina människor där hemma som väntar på mig så det känns jättebra.
 

Andra marsdagen detta år

Den här söndagen var bra. På morgonen satt jag i några timmar framför datorn och tittade lite på Pretty little liars och Let's dance. Gud vad jag gillade Let's dance den här säsongen. Jag menar, så roliga och fina personligheter. Önskar bara jag fick se förra säsongen eftersom jag verkligen gillade dem som var med då också!... Men men, efter det i alla fall, hämtade Nathalie upp mig också åkte vi till Diner och åt en jättegod lunch.
   Sen åkte jag, pappan och Alex för att åka skridskor som planerat. Och det var riktigt underhållande faktiskt. Alex uppskattade det riktigt mycket och det var kul att hjälpa honom runt där på isen, och åka lite snabbare själv ibland. Synd bara att det var riktgit mycket folk där.
 
Efter skridskor i över två timmar, blev jag avsläppt på tågstationen också åkte jag till Chappaqua för att återigen bli upphämtad av Nathalie. Då åkte vi med några andra tjejer och åt crêps på ett väldigt mysigt ställe, också fortsatte vi sedan till en fin bar där vi alla tog en varsin alkoholfri drink. God! 
 
Keso, grillad kyckling och sallad för min del :)

Långtråkig dag

Nu är min sista lördag här i familjen avklarad - wow. För nästa vecka ska jag ju träffa killen och näst nästa helg kommer ju Mimmi. Haha vad jag är glad för att jag slipper flera lördagar hemma här, för det har inte varit särskilt roligt idag. Alex lyssnade inte mycket alls och som vanligt ville han inte göra sig i ordning eller gå ut med hunden och han vägrade gå ifrån sitt tv-spel. Suck! Men till slut lyckades jag få honom att packa upp sin resväska i alla fall och då hade vi faktiskt en rolig stund tillsammans. 
 
Vid fem kom mamman hem och jag åkte iväg för att äta med Sonia - som jag inte hade träffat på tre-fyra veckor! Så det var roligt. Vi åt sallad på ett ställe och fortsatte sedan till ett shoppingcenter där vi gick runt i några timmar. Också åt vi lite frozen yoghurt, och den var faktiskt riktigt god på det där stället. Så avslutningen på dagen blev i alla fall bra som tur var.
   Nu ser jag fram emot att sova (eller alltså det ska bli skönt för jag är trött ;)). Imorgon blir det kanske skridskor på dagen och att träffa Nathalie på kvällen :)
 
Så himla gulligt frozen yoghurt ställe!

Vilken helg det kommer bli...

Tyvärr blir den nog inte en av de bättre haha (vet det redan nu ;p), nej då men imorgon ska jag över till grannen klockan 8 på morgonen och fixa min skatter och sen ska jag bara jobba. Vet inte ens hur länge för mamman har inte svarat... På söndag i alla fall kanske jag, pappan och  Alex åker iväg för att åka skridskor, vilket kanske skulle vara kul. Men efter efter den här kvällen känns det jobbigt haha. Alex blev så tjurig och förstörde nästan hela middagen för att han inte fick gå in på spelaffären "Game stop". Alltså herregud vad dryg han var! Men barn är ju barn, så vad ska man göra?
 
Nu är jag i alla fall riktigt trött och måste nog gå och lägga mig- tyvärr! Varför måste jag vara så trött när jag kan vara uppe hur länge jag vill? :/  Hihi, jobbigt. Men men, hoppas bara helgen blir bättre än mina förväntningar i alla fall! 
 
Hoppas alla ni får en jättebra helg!
 
Vi stannade på Game stop på vägen hem i alla fall, och när Alex kollade på spel, hittade jag pappan vid en av testspelen hahaha. Ett barnspel...