Långtråkig dag

Nu är min sista lördag här i familjen avklarad - wow. För nästa vecka ska jag ju träffa killen och näst nästa helg kommer ju Mimmi. Haha vad jag är glad för att jag slipper flera lördagar hemma här, för det har inte varit särskilt roligt idag. Alex lyssnade inte mycket alls och som vanligt ville han inte göra sig i ordning eller gå ut med hunden och han vägrade gå ifrån sitt tv-spel. Suck! Men till slut lyckades jag få honom att packa upp sin resväska i alla fall och då hade vi faktiskt en rolig stund tillsammans. 
 
Vid fem kom mamman hem och jag åkte iväg för att äta med Sonia - som jag inte hade träffat på tre-fyra veckor! Så det var roligt. Vi åt sallad på ett ställe och fortsatte sedan till ett shoppingcenter där vi gick runt i några timmar. Också åt vi lite frozen yoghurt, och den var faktiskt riktigt god på det där stället. Så avslutningen på dagen blev i alla fall bra som tur var.
   Nu ser jag fram emot att sova (eller alltså det ska bli skönt för jag är trött ;)). Imorgon blir det kanske skridskor på dagen och att träffa Nathalie på kvällen :)
 
Så himla gulligt frozen yoghurt ställe!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo