God förmiddag

Igår var jag och två andra tjejer till ett spa och fixade naglarna :D Vi gjorde en grej som hette "No ship" och det gjorde så att naglarna blev jättehårda och lena (det kommer vara i ungefär två veckor och sen blir naglarna mycket bättre av det här, vilket är såå bra)! Var verkligen billigt om man jämför med svenska manikyrer och sånt- ca. 300 svenska kronor, incl. dricks ;)

Denna morgon var ovanligt bra faktiskt. Barnen gjorde sig i ordning nästan utan problem! Hur skönt som helst med en dag som denna, hoppas det kan bli många flera sådana :) Igår på kvällen tittade jag på Partaj och ungefär halva Freaky Friday, vilket var så roligt! Nu strax ska jag fortsätta se färdigt filmen. Jag har redan sett den, men det var typ fem år sedan om inte mer.

Roligt är också att jag kan se GIF-matcherna här! På datorn på Csports.com :D Längtar till matchen på söndag! Men får nog titta på reprisen på kvällen för på dagen ska jag träffa mina hotellkompisar från New Jersey i Chicago! :D Också superroligt är att jag kan se danserna och juryns omdömen från Let's dance! Så ikväll blir det nog det på datorn :)

Ha en bra helg allihopa! För mig startar helgen imorgon kväll kl. 11 :) Efter the spa så åt vi på Panera bread, det var mysigt! Tog en macka med mozarella och tomat. 

 

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo