Lugn dag med shopping igen

Ja, ganska lugn var dagen i alla fall och barnen skötte sig bättre än vanligt och faktiskt så hade jag och nannyn ingenting att göra ett tag när vi jobbade så det var ganska långtråkigt också haha. Men när jag fick ledigt, åkte jag och Lindsey (som är här nu) till Old Orchard och shoppade :) På de gamla vanliga affärerna: Carlotte Russe & Forever 21. Jag köpte en långärmad och en kortärmad tröja, ett linne, en scarf och ett halsband. Ganska nöjd faktiskt. Vädret var helt okej idag, solen värmde i alla fall.
 
Just det, familjen har larm på dörrarna så det piper till lite när man öppnar någon av yttedörrarna, men idag när jag skulle ut till garaget imorse för att hämta en bagel i frysen till ena barnet, så gick larmet. Alltså inte det lilla pipet utan det lät mera som ett brandlarm! Det var inte kul faktiskt just då, men som tur var var alla vakna! Haha...
 
Nu har jag tränat, duschat och målat tånaglarna. Känns bra. Just nu ska jag titta på Tonårsbossen och kanske något mer. Imorgon ska vi åka till´ett annat ställe och prova en smoothie, också ska jag fixa mitt social security number. Är verkligen dax för det nu! :)
 
 
Halsbandet kostade bara 35 kr! Det är bara såå fint :)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo