Sommarväder!

För det första, jag la ut mina bilder från lördagen på Facebook istället (skulle ta hur lång tid som helst att göra det här,, och jag har inte tid, haha).
 
82 F är det här just nu, vilket motsvarar 26 grader! För någon timme sedan var jag & shoppade med en tjej och gud vad mysigt det var! Och roligt! Jag köpte tre klänningar, en kjol, ett linne och en parfym! Nicci Minaj- 500 kr för 100ml. Var nog ganska billigt ändå och allt totalt gick på 1155 kr! Vi var på Charlotte Russe och Forever 21 och parfymen köpte vi förstås på något annat ställe. Jag är i alla fall jättenöjd :)
 
I alla fall, igår var det också ganska bra väder :) Men det blev inget akvarium tyvärr, för de andra tjejerna missade tåg hit och dit haha. (Men vi satsar på nästa söndag!) Istället shoppade vi där också. Jag köpte ett linne, en kofta och långärmad tröja, också spontanköp: två par strumpor (1 dollar styck) och tre till nagellack för 1.80$ styck :) Också ett anteckningsblock. 
 
Visar bilder på allt sen :)
 
Nu ska jag gå och jobba och imorgon ska jag nog åka och köpa Frozen yoghurt och lyssna på musik (när jag är ledig förstås) ;) Ska till och med bli varmare då :)
 
Ha det så bra!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo