Underbart härlig dag (men dåligt lokalsinne)

Idag- ååå vilken fantastisk dag!!! Började i morse med att jag tog bilen till Glenview’s tågstation (utan problem och gratis parkering!). Ca. en halvtimme senare var jag i Chicago och mötte de andra tre tjejerna från förberedelsekursen i New Jersey. Buse (från Turkiet), Yvonne (från Tyskland) och lilla Packy (från Thailand) :D Vi bestämde oss ganska direkt för att gå till Michigan Avenue för shopping på Water tower place- ett åtta-våningshus med 100 butiker och massa matställen! Men först stannade vi i Millenium Park och tog massa foton och gick in på T.J.Maxx och Claire’s :) Då var det strålande sol men kallt.

 När vi väl kom till den stora gallerian, gick vi till matvåningen. En våning full med restauranger och faktiskt ett väldigt bra koncept om jag får säga det själv. Man fick ett kort innan man kom in (som ett bankkort), sen fick man välja mat också gav man kortet och sen när man var färdig och gick ut, så betalade man :) I alla fall, idag var jag sugen på pasta (hade inte ätit det på hur länge som helst) men idag beställde jag då pasta med tomat, basilika och mozzarella. Var ganska gott! Men det var röd sås, vilket jag inte hade hoppats på hehe.

Efter maten i alla fall åkte vi uppåt för lite shopping. Vi började med Forever 21 och fortsatte med en affär jag aldrig varit in på- Wet seal, väldigt bra affär med söta kläder. Vi gick där i ett par timmar och efter det, tog vi rulltrapporna ned igen för efterrätt. Jag köpte världens godaste vaniljmilkshake med grädde på! Gud vad god den var! Sen bestämde vi oss för att ta ett tidigare tåg hem och mitt tåg gick om bara 45 minuter så vi fick skynda oss iväg. När vi kom ut möttes vi av vaaarmt väder! Så mysigt. Jag önskade jag haft min sommarjacka då J I alla fall så blev det nästan att vi var tvungna att springa för vi visste att det var långt till stationen. Tur då var att vi såg en buss som skulle till just stationen så det var ju perfekt. Bara ca. 14 kr kostade det. Då åkte vi länge och kom till slut fram och då var jag tvungen att springa för att hinna till mitt tåg haha! Jag ville verkligen gå och kolla i flera affärer egentligen men de andra var trötta och det stängde faktiskt klockan 5, som klockan nästan var då :)

När jag var vid Glenview’s tågstation igen, så tog jag bilen och åkte iväg. På vägen jag trodde var rätt. Men plötsligt insåg jag (förstås, så typiskt) att det var fel väg, jag kände inte igen mig! Igår åkte jag för att hitta stationen, men det var typ omöjligt och när jag väl trodde jag var nära, kom jga på att körkortet var hemma så då var det bara att vända. Vilket också var såå krångligt! Jag fattar inte fortfarande hur jag kom hem! Och en så otroligt konstig sak var att jag först åkte för att vända på en gata. Sen efter en lång stund då jag trott att jag åkt åt andra hållet och åkt fram och tillbaka och så, så skulle jag än en gång vända bilen. Och tro då inte att jag körde in på exakt samma gata som första gången! Alltså hur är det ens möjligt?! Jag fattar inte, jag var ju inte ens i närheten! Och hur tusan kunde det bli samma gata? Jag menar det finns ju tusen gator att vända på! Haha, nej jag fattar inte… Var bara så otroligt lycklig när jag hittade hem.

Men igår kväll, som tur var, kom värdpappans systers barn (som bor här i ett par dagar nu), med och visade vägen. Och då var jag helt med och jag märkte att jag hade åkt hur fel och för långt bort som helst, det var hur lätt som helst att hitta alltså, ungefär fyra svängar totalt och ca. 10 minuter :)

Men på hemvägen var det ju inte lika lätt! Men efter några felkörningar, vändningar och panikattacker, hittade jag äntligen ut från stället och kände igen mig! Då stannade jag på Walgreen och köpte en sallad, en yoghurt och en BB-cream foundation. Foundationen kostade bara 30 kr! Det var halva priset.

Sen åkte jag hem, gick ned på mitt rum, satte på datorn och tittade på GIF-matchen som spelades tidigare idag och åt salladen. Och guuud vad härligt! GIF vann!!! Och de spelade hur bra som helst! :D Alltså såå himla kul och jag bara kände (och känner) lyckan i hela kroppen. Fem stjärnor till alla spelare, lite extra beröm till Lantto, Dahlberg och Oremo! Love you GIF <3 Roligt var också att se Strömvallen och Gävle och folket där hemma. Kul att man kände igen massa människor. Men stackars Gävle… snö fortfarande! Usch, det känns faktiskt overkligt att det kan vara snö där hemma. Här är det inte en enda liten droppe snö.

Imorgon är jag ledig till kl. 2. Då ska jag springa på löpbandet och titta på Pretty little liars på datorn och Let’s dance :) Nu ska jag titta lite på Partaj tror jag. Love today!

 

Imorgon kommer bilder :D




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo