3 april 2013

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Morgonen började lika som igår, plus att jag har lärt mig två nya saker. Känns såå bra att äntligen liksom har kommit in i det hela här, med rutner o grejor, och jag har har fått jättebra kontakt med nannyn i familjen, så det känns väldigt roligt! :)  
 
Det är också himla gulligt med barnen, alla är så söta på sitt eget lilla sätt. Idag tex. sa den yngsta killen: "I love you" och kramade mig. En kram fick jag även av den äldsta killen, som inte alls brukar kramas :) Också hade jag roligt med mellankillen och gjorde läxan med honom o så. Vi brukar skratta rätt mycket med varandra och han är så himla söt :) Och lilltjejen är så charmig på sitt sätt! Frågar frågor (väldigt ofta), vill leka och prata om prinsessor nästan jämt och vill hålla handen nästan jämt när man går någonstans. Hon är så lätt att underhålla och hon är nästan alltid nöjd och gör nästan alltid som man säger. Och när vi tex. sitter vid köksbordet så säger hon ibland: "Excuse me, but may I please..." Det är så himla gulligt! Hon är den som nästan alltid följer reglerna om att tex. använda "may I" och "thank you" o.s.v. Men den yngsta killen är bäst på att lyda faktiskt och det är oerhört uppskattat av mig, haha!
 
Nu har jag precis kollat lite på American idol på TV:n och nu bläddrar jag runt på lite olika kanaler. Är inte alls trött än faktiskt, men det var jag verkligen när jag vaknade imorse! Have a great time!!!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo