Nanny-kurs & Whirly ball

I lördags var jag på en Nanny-klass från klockan 9 till 4. Det var ganska roligt och jag träffade nya människor och fick massa bra tips och god lyxig mat :) Så det var bra. Vi fick även en varsin goodiebag med massa olika saker. Tex. en vattenflaska, pennfodral, plåster, namnlappar, pennor, en visselpipa mm. (Mycket saker till barnen).
 
Igår var jag på aupair-träff och vi spelade Whirlyball. Superkul att köra de där bilarna! Roligt också att träffa de andra aupairerna :) Efter det, åkte jag och två andra till Chicago Botanic Garden. Så fint! Visar bilder sen. Efter det fortsatte vi hem till deras två kompisar (jag körde hela tiden hehe, kul) också åkte vi till en restaurang och åt. Väldigt gott men faktiskt dyrt :/ Men det var jättemysigt.
 
Sen åkte vi faktiskt till ett litet "café" med Frozen yoghurt. Jag bara älskade det stället! Konceptet var hur bra som helst! Först tog man en papperskopp, sen så fick man fylla på yoghurt med vilken smak man än ville och de hade typ 15 sorter att välja på. Sen fick man hälla på topping. och det fanns allt, allt möjligt! Strössel, chokladtoppar, smarties, banan, jordgubbar, blåbär, hallon, cocos, godis, nötter, grädde, marängkräm, kola/chokladsås och massa andra saker. Det var hur gulligt som heslt :) Jag tog vanilj, brownie och jordnötsyoghurt. Sen fick man väga sin lilla yoghurt och betala efter vikten. Jag råkade ta för mycket men ändå blev det inte så dyrt: ca. 30 kr. Hur gott som helst! Måste öppna det i Sverige!
 
Igår fick jag även min efterlängtade sallad. Och en modetidning, såå roligt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo