FEST

Festen igår blev ett riktigt partaj kan man säga, och det var faktiskt otroligt roligt! Jag och Julia ("andra" Julia, som är på bilden här nedan), träffades vid fem och sprayade hår (och annat haha!) rött, sminkade varandra, satte upp håren och fixade outfiten och avslutade med att dricka lite rosévin. Usch vad det inte var gott!! Jag gillar ju inte vin, hur mycket jag än försöker lära mig tycka om det! Men så det slutade med att vi höll för näsan medan vi halsade i oss lite drygt två glas var :p Sen var vi lite vimsigare och gladare kan jag säga, haha. 
   Vid 20.00 gick vi iväg med alla andra från skolan till caféet vi hade hyrt, och där dansade, drack och sjöng vi och hade det bara riktigt himlans kul :) Typ första gången jag känt av att jag druckit faktsikt... Vi kom hem vid två inatt och imorse vaknade jag vid nio, och ända sedan dess har jag faktiskt varit väldigt pigg och full med energi! Nu ska jag dock titta på något och bara slappna av resten av dagen, ska bli såå skönt :)
 
Jag var djävul ("gaffeln" jag hade igår är borta! :O Haha) och Julia var en zombie-löpare :D Och kolla vad fin vinflaskan var i alla fall!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo