Energi-kick

Imorse var jag laddad till tusen på ett hårt gympass, och det fick jag också! :) Efter jobbet denna morgon, körde jag 20 minuter bort för att möta Sonia och gå med som kompis på hennes gym- alltså gratis, helt perfekt! Så där sprang vi på löpband, styrketränade lite, relaxade i en bubbelpool och simmade i en halvtimme. Gud vad skönt det var! Äntligen fick jag springa lite igen, har ju bara blivit promenader nu under vintern. Det var underbart att träna ordentligt igen.
   Sen hade de handdukar som man fick ta och i duscharna hade de tvål och schampo & balsam så det var perfekt. Önskade jag hade råd att vara medlem på ett gym som det där, men det är bara föör dyrt för mig; 700kr/månad + bensinen dit. Men riktigt bra att jag kunde göra det här gratis.
 
Efter gymmet åt vi en jätte-jättegod sallad! Grillad kyckling och en jättegod itialensk sås. Sallade hamnar på plats nummer två av alla jag någonsin ätit tror jag. Vinnaren är, och kommer nog alltid vara den på Nian där hemma ;) Nu börjar jag snart jobba, och imorgon är det helg kan man säga :) Mysigt!
 
Poolerna :D Jag upptäckte att jag verkligen gillar vatten och att simma. Funderar faktiskt på om jag ska börja på gymmet på Fjärran där hemma...Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo