Trött men glad

Igår när jag tvättat bort sminket och skulle titta på en serie, skrev Nathalie och frågade om jag hitta på något. Självklart ville jag det. Jag tackar alltid ja till att få komma ut och göra något :) Så då sminkade jag mig lite förstås igen och vid 21.30 möttes vi i Pleasantville för att fika på Diner - också nytt ställe för mig. Det var lika trevligt och roligt som vanligt. Haha, när vi pratade om våra syskon ett tag frågade hon om mig och storebrorsan: "Ni var halvbrorsor va?" Hahaha, "Nej, men halvsyskon" svarade jag till slut ;)
 
Vid kl. 12 i alla fall, åkte jag hem, och när jag gick o la mig var den nästan ett på natten och jag var riktigt trött. Imorse gick jag upp vid halv nio, och trots att jag sov längre än vad jag ofta brukar, så var jag fortfarande trött och har varit det under hela dagen. Men trots det, har jag varit med Alex utan abrott och inte vilat ett dugg, förutom när vi tittade på en Scooby-Doo-film på Tv:n då jag höll på att somna ibland haha.
 
Också har det varit väldigt kallt här inne idag - bara 15 grader, usch! Så nu har jag nyss tagit en brännhet dusch och känner mig lite varmare :) Nu ska jag titta på något på datorn någon timme och sedan sova... Imorgon väntar min tvätt och eventuellt en sväng till gymmet för att fråga lite saker (beror på om Alex går till skolan, men det borde han, för idag var han frisk), det ska faktiskt bli skönt med vardag igen (konstigt sagt va?).
 
Bild från förra åretKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo