36 dagar kvar!

Trodde inte det bara var 36 dagar kvar tills jag slutar jobba (i alla fall tills Mimmi kommer :)))! Men jag räknade nyss och fick reda på det :) Ganska fantastisk glad överraskning faktiskt! :D Jag trodde det var typ 50 dagar kvar (hade sett ett inlägg på Facebook). Det är ju helt underbart att det inte är så långt kvar! Jag kan knappt vänta. Jag önskar tiden kunde gå riktigt fort nu. Ska bli så otroligt skönt att få komma hem och bo med min riktiga familj igen. 
 
Det är inte hemlängtan som spökar nu... Jag är bara helt enkelt trött på att vara Au pair, och att bo i annan familj än min egen...
 
Dagen har dessutom varit tuff. Värdbarnet var hemma från skolan och vi rensade hans leksaker nästan hela dagen, och när pappan kom hem, gick vi ut och skottade snö igen. Inte alls lika roligt denna gång. Det var bara riktigt jobbigt och tungt. Snön vägde bly. Plus att mina armar fortfarande värkte sedan förra gången vi var ute. Nu har jag både ont i armarna och i ryggen. Inte alls kul, men bra träning i alla fall. Imorgon hoppas jag på en "vanlig" dag då jag får några timmar för mig själv.
 
Bild från mitt fönster igår kväll- var redan mycket snö, men under natten kom det några decimeter till!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo