Jobbiga tankar

Om jag ska vara riktigt ärlig så är jag ganska deppig och bekymrad just nu. Jag vet inte hur jag ska säga detta men det har med vikten att göra. Om jag skulle gissa så har jag nog gått upp ca. fem kilo! Jag trodde aldrig detta skulle hända mig! Eftersom jag alltid äter nyttigt och inte alls så mycket. Plus att jag tränar.

Jag vet bara inte vad jag ska göra nu. I en vecka har jag minskat på maten och definitivt ätit under 2000 kalorier per dag, vilket i början gick ganska bra och jag kunde se på mig att jag var mindre. Men nu har det gått "tillbaka" igen - kanske för att kroppen börjat samla upp fettet? Ååh, vad kan jag göra?

Innan jag åkte till USA kan jag erkänna att jag var ganska smal - nästan lite underviktig, så ett eller max två kilon hade väl varit okej att lägga på sig, men inte mer! Jag trodde även då att jag skulle hålla mig ifrån att gå upp i vikt eftersom jag bara åt bra hela tiden. Men nu har jag insett att det inte går - vad jag än gör! Trots att jag äter det bästa (nyttigaste) som finns här och att jag tränar. Det är jobbigt. Men inte konstigt dock. Amerikanarnas mat är inte bra, inte ens grönsakerna...

Det som oroar mig mest och känns riktigt jobbigt är att jag måste hem sen och att alla kommer se mig. Då kommer alla troligtvis tänka att jag har gått upp i vikt (även fast det inte syns supermycket, men ändå!). Så det är faktiskt något jag inte längtar till. Åååh!

Alltså det är absolut inte alls fel med att vara större och överviktig (förstås), men jag känner bara och vet, att jag är en smal tjej.

Förhoppningsvis går jag ned i vikt när jag kommer hem och börjar med min kära svenska mat igen. Det ska bli så otroligt skönt och det ser jag fram emot!

Ja, nu har jag skrivit detta. Jag var bara tvungen att få ur mig det här, eftersom det tynger mig så mycket. Nu vet ni och nu känns det faktiskt bättre. Och förutom det här så mår jag bra! :)

 Idag tog jag en timmes promenad i iskallt väder! Det var inte såhär fint ute längre tyvärr. Men vissa löv är kvar


Men Daniela du är perfekt som du är! :D Jag brukar ha dagar där jag deppar för hur jag ser ut, men det är oftast man själv bara som tänker på det så deppa absolut inte för om du känner att du gått upp i vikt. Huvudsaken att du mår bra!! Synd att det inte finns någon bra hälsosam mat, testa googla på rawfood i New York om du vill ha bra och nyttig mat, rawfood buiker har alltid det bästa!! Fin höst bild förresten ! :))Ha en härlig helg nu och tänk inte på vikten fina du! Kram <3

Svar: Ååh tack bästa Mimmi!! <3 Det värmer verkligen! :)) Jag ska försöka inte deppa för det och jagska kolla lite på raw food ;) Bra tips! Kram på dig också och ha en supermysig helg! Hälsa grattis i efterskott till din mamma :) Kära fina vän... <3
Daniela Frost

2013-11-22 | 16:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo