The Host

Igår såg jag äntligen The Host! Fast inte med värdbarnet utan med en av de svenska tjejerna här :) Jag gillade filmen verkligen! Men den var inte som jag trodde den skulle vara! I alla fall, bion började 9.50 och jag slutade 9.30 så det blev ganska stressigt där och vi missade faktiskt lite i början-vilket var väldigt synd. Men man hängde med ändå :) Biosalongen var stor, och platserna var inte lika som i Sverige, utan här var inte lutningen lika stor (nästan ingen lutning alls faktiskt) och det  var många fler platser här. Det var dessutom två gångar på varsin sida av mittplatserna också är det ganska roligt för man får välja platser själv ;)
 
Efter bion åkte vi hem med taket nere på hennes lilla Toyota! Det var så varmt här så det gick att göra det! :D Det var en hur skön dag som helst (hela 12 grader på kvällen! Som en sommarkväll hemma nästan :)). Idag är det också sol och jag som jag hörde igår så ska det vara varmare idag än igår. Jag bara längtar tills jag får gå ut :) Så kanske 22 grader nu! Det är inte dåligt för att nyss ha varit vinter och för att det inte är sommar än!
 
I alla fall så gick jag och la mig vid 12.40, vilket är väldigt sent för att vara jag ;) Men nu är jag pigg igen! Och idag blir det shopping strax :D Hoppas bara jag hittar något jag vill ha!
 
Bion låg i Wilmette



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo