Filmmaraton

Ja, igår hade jag filmmaraton här hemma. Jag hann med två och en halv film och idag ska jag fortsätta. Igår var temat svenska och jag tror jag ska fortsätta på det, även om det inte alltid är det bästa ;) Jag tittade på bl.a. Fjorton suger och Fucking Åmål- båda funkar. Jag älskar att vara typ ledig och få gå upp när jag vill och göra vad jag vill om dagarna! Man får verkligen passa på för såhär kommer det inte fortsätta för alltid...
 
Igår var jag även till Ikea och Valbo, jag mötte mamma där efter hennes jobb i Sandviken. Vi åt, tittade i affärer och handlade mat. Det var superlite folk där så det var nästan lite ensamt. Jag köpte i alla fall en mascara- den nya Maybelline New York: Smoky eyes. Den kostade bara 99 på h&m, hoppas den är bra! :)
 
Nu ska jag fortsätta med filmerna, men jag måste bara säga en sak först: en svensk serie som är väääldigt superbrabra är Portkod 1321! Om ni inte har sett den så gör det! Såå realistisk och bra!! Här kan ni se trailern :) (Man kan se hela serien på Youtube).
 
Ha det toppen!
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo