Toppendag i Borlänge!

 Igår (som planerat) åkte familjen till Borlänge. När vi började närma oss, stannade vi på en parkering och åt en macka. Sedan fortsatte vi och Hanna och jag gick av vid Kupolen medan Linus, pappa och mamma åkte vidare till badhuset. Hanna och jag tittade på massor av saker och jag köpte väldigt mycket! :) Var superroligt ;) Jag fyndade på Ur och Penn; det skulle ha blivit ca. 360 kr och jag betalade bara 150! (Alla sakerna utom en, kostade 20 kronor!) Jag köpte en present till ett av barnen i USA- ett halsband som det stod Princess på och en ring som hade en krona på sig, såå gulligt tycker jag :) Också köpte jag två par örhängen, ett armband och en ring till mig :)
 
Sedan tittade vi på kläder på NewYorker och jag hittade en jättesöt svart tröja och en jättefin mörkblå klänning (kanske visar en bild på den någon annan dag :))
 
Efter shoppingen (som jag gärna fortsattit med!) hämtade de andra upp oss och vi åkte till Framtidsmuséet :) Det var roligt och intressant, men efter att de gjort om där, kändes det mycket mindre tyvärr. Men där testade vi i alla fall olika saker och exprimenterade och grejade, tävlade mot varandra och hade supermysigt.
 
Här kommer massa bilder :)
 
Jag köpte inte nagellacket och läppglanset i mitten, men jag önskar mig dem när jag fyller år :) Fondationen köpte jag inte heller igår, men den är superbra!
 
 
Mamma, Hanna & mamma ;)
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo