Jag känner det i hela kroppen

I fredags festade jag med August och hans kompisar, sen gick vi en jättemysig promenad hem till honom och sov där, och nästa dag (igår) vaknade vi av hans väckarklocka redan 7.30 på morgonen. Hade alltså sovit ca 3 timmar haha xD Anledningen till så tidig morgon var att han skulle med ett tåg bara en timme senare. Så efter att vi gått tillsammans till stan och sagt hejdå tog jag bussen hem, sov lite till, åt lunch och skjutsade sedan mamma och pappa till busstationen. De skulle nämligen på kryssning över helgen :)
 
Så en halvtimme senare hade jag hämtat lillebrorsan från en hockey-cup och var påväg till Valbo för att shoppa lite. Och det var SÅÅÅ roligt! Jag var osäker på vilken väg som var snabbast därifrån vi var så jag frågade Linus om han hade någon aning, och det hade han. Jag själv var lite skeptisk mot den vägen men han sa att jag skulle lita på honom, så vi tog den och svängde upp på E4:an. Men då inser vi båda att det är den som går till Stockholm!! HAHAHAHA, och eftersom det inte finns någon vändplats på ett bra tag fick vi bara gilla läget och åka ända fram till Älvkarleby då vi äntligen kunde vända och köra tillbaka! Alltså hahaha vad kul det var. Vi skrattade från och till hela vägen. Honom kan man inte lita på igen när det gäller vägar xD Men sen hade vi det i alla fall riktigt roligt på shoppingrundan och jag hittade massa kläder som jag köpte och är så nöjd! Och sen på vägen hem stannade vi på Willys och handlade lite tacogrejer som vi sedan gjorde iordning där hemma och åt. Sen blev det att titta ikapp två avsnitt av Idol och bara mysa med lite godis :D Jag bara älskar helger... (Precis som de flesta andra haha).
Köpte allt på Lager 157 förutom den svarta v-ringade tröjan som jag köpte på Bik Bok. Jag älskar glasögon förresten! Jag tycker det är en jättesnygg accessoar :D
 
Idag gjorde jag massa småärenden på förmiddagen, sedan skjutsade jag Linus till en kompis och fortsatte ned på stan för att äta och prata med bästa Mimmi :) Efter det lämnade jag tillbaka en av tröjorna jag köpte igår och sen åkte jag hem och rensade mina kläder, lyssnade på musik och satte mig ute en stund och ritade. Och nu har jag precis ätit och ska strax ta en varm dusch innan jag ska hämta syrran på stan och sen titta lite på en serie. Innan helgen sa jag ju att det skulle bli en lugn helg med mycket serier, men det har varit typ tvärtom haha. 
 
Min outfit på fredagen till vänster och resten av bilderna från idag :) Mycket selfisar i inlägget här haha
 
I veckan som kommer ska jag fota på två olika skolor, gå på promenad med August någon dag, se Bridget Jones's baby på bio, gå på förskolekurs genom jobbet och sen äta och gå på fest med August på lördag <3 Sen får vi se vad det blir mer för roligt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo