Freeedaaag!!

Nu är min första vecka solo på "fältet" avklarad... Och det känns så himla bra! Jag har dessutom haft "sovmorgon" varje dag så det har varit extra plus (gått upp runt 05.30-06.30 istället för runt 04.00). Det är så otroligt roligt jobb jag har! Man träffar så många fantastiskt söta och härliga barn och personal och man får höra så roliga och fina kommentarer. I tisdags var det några tjejer som ropade mitt namn när jag gick till matsalen, också sprang de fram och kramade mig. Så gulligt <3 
   Men det är stresigt också, väldigt! Fast man vänjer sig och man jobbar bara effektivt och har aldrig en tråkig stund. Plus att dagarna går fort! Det som är lite synd är att jag brukar bli färdig med jobbet runt 19 och sen måste gå och lägga mig vid 21.30 för att orka upp nästa dag. Men det går bra :) Och idag blev det en kortdag (första på lääänge!), jag slutade redan vid 12! Och det behövdes verkligen då jag är lite förkyld och känner att jag behöver varva ner lite och ta tag i sakerna jag inte hunnit i veckan. Så verkligen välbehövd tid. 
 
Igår förresten när jag var färdig på skolan åkte jag och träffade några från jobbet och åt jättegod mat på Monroes i Sandviken. Jättetrevligt, och jag är glad att jag åkte trots att jag kände mig lite dålig... Nu senare idag ska jag äta middag med bästa Mimmi och eventuellt dricka nåt gott (jag hoppas White russian finns för då ska jag testa den!), och sen ska jag bara ta det lugnt och mysa här hemma. Ser fram emot allt jättemycket, ska bli så mysigt... Är så skönt med helg. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo