Nu kommer alla känslorna på en och samma gång

Idag har vi haft rumsbesiktning, och jag har spenderat de två senaste dagarna åt att packa ut mina saker och att grovstäda. Putsat fönster i några timmar och gnuggat rent kakelplattor i badrummet bland annat. Sen tog själva besiktningen ca. tre minuter och var inte alls lika noggrann som jag trott efter vad jag hört, haha, så jag har varit rätt stressad för det där i onödan :p (som det brukar vara ;)).
 
Åååh jag kan inte fatta att det börjar närma sig slutet här borta nu. Det känns bara jättejobbigt och sorgligt :( Jag kommer sakna allt så mycket, jag kan inte ens komma på någonting jag inte kommer sakna. Har trivits så otroligt bra här <3 Med underbara vänner, mysigt rum, god mat, trevlig personal, fotostudio, datasal, gympasal och allt annat bra.
 
Det jobbiga är också att jag inte vet vad jag ska göra sen, förutom att jag ska jobba på Hela Sverige bakar i några veckor i sommar (och det ser jag förstås fram emot), men annars har jag inte några direkta planer. Men det löser sig alltid.
 
Något jätteroligt är i alla fall att mamma, pappa och Linus kommer ikväll/natt! :) Och att klassen ska åka till stora Karlsön på måndag :)
 
Det här var vår bild till slututställningen "Varför inte". Tycker den är såå cool haha. Det var den vi tog i vintras när alla skulle ha somriga kläder och höll på att frysa ihjäl haha



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo