Sjung halleluja!

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen igen, vilket känns otroligt bra :) I lördags var jag och Julia i gympasalen i minst två timmar och bl.a. spelade badminton, basket, tennis och fotboll, också rockade vi rockring och hängde i lijaner mm. samtidigt som vi lyssnade på HÖG musik och sjöng med i dem svenska klassikerna haha. Grymt roligt var det, men nu har hon tyvärr åkt hem till Göteborg för att fixa en grej :/
 
Så idag när jag skulle träna, fick jag helt enkelt hitta en ersättare, och idag blev denne person, Alex :) Det var också väldigt kul, och förutom badminton och tennis, styrketränade vi även i gymmet nere i källaren där, som jag totalt glömt bort fanns, hehe. Idag blev det också drygt två timmar så det känns skönt.
 
 
Haha, jag har inte direkt redigerat bilden, utan den är rätt smutsig på vissa ställen :p
 
Nu på kvällen har jag skrivit och skickat iväg massa viktiga mejl och bara förberett lite inför handledningen jag ska ha imorgon. Men nu ska jag nog äntligen ta det lugnt och kanske se en film :) Det blir mysigt. Sen ska jag nog prata med pojkvännen, som för övrigt kommer hit till helgen <3 Åh vad jag längtar!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo