En tisdag i Stockholm

Imorse bestämde jag mig för att gå upp vid 7.30, för att hinna med lite saker jag behövde och ville göra. Så jag började med frukost och att duscha, sedan diskade jag från igår, lyssnade på musik, letade tvättid, tvättade och tillslut det jag gjort annars hela dagen: tittat på programmet "Gift vid första ögonkastet" från svtplay. Alla dessa åtta avsnitt har jag tittat igenom både igår och idag och nu har jag äntligen sett slutet. Så intressant och bra serie. Ett slags kärleksexpirement. 
   Tanken var också att jag skulle ta en promenad men det har regnat hela dagen, så jag har inte haft lust med det...
 
Nu ska jag i alla fall vika tvätten medan jag lyssnar på musik, och sen ska jag börja med kvällsmaten som idag blir hemmagjord potatisgratäng och kyckling- eller quornfiléer (har inte bestämt mig än hehe). Också ska jag mysa med Rasmus :) Är så glad att jag är hos honom <3
 
Anledningen till att jag inte har åkt tillbaka till Gotland och skolan än, är för att jag imorgon ska på anställningsintervju i Uppsala! :D Som skolfotograf, så det ser jag fram emot. Även fast jag är otroligt nervös. Men på torsdag morgon lämnar jag fastlandet igen och åker tillbaka till mitt kära rum, skolan och mina underbara vänner!
 
Här utanför byggs det för fullt, men vad fint det blir!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo