Helg hemma

Ååh, helgen med familjen och Julia var riktigt rolig och bra! I fredags firade vi midsommar (jag, mamma, pappa och Linus) och åt jättegod midsommarmat senare på kvällen med morbror Micke och mormor också :)

Vid 00.20 hämtade jag Julia på tågstationen och nästa dag visade jag henne runt lite i Gävle, samt lämnade bort henne till sin dejt ett par timmar. Senare på kvällen gjorde vi oss fina och åkte ned på stan till Söderhielmska (en utomhuskrog ungefär) och lyssnade på live-musik, då bland annat Petter från Idol, och min storebrorsas kompis John är med :D Riktigt trevligt och mysigt! Efter det, åkte vi med hem till John på efterfest (John är dessutom Julias dejt hehe), och det var väldigt kul.

Nästa dag tog Julia och jag bussen till Stockholm, och jag blev lite av en guide till henne, eftersom hon aldrig varit där :) Men det var supermysigt i Stockholm med henne! Bland annat, såg vi det kungliga slottet (och knäppte kort med en vakt haha ;)), lite av Gamla stan, Sergels torg, också köpte vi glass som vi satt och åt på hamnkanten på Djurgården :) Det är alltid så roligt med Julia. Det är som att vi känt varann hela livet <3

När klockan var runt 18.00 sa vi hejdå och jag satte mig på pendeln till Södertälje hamn. Sen kom en taxi och hämtade upp mig och tog mig till Vidbynäs, som är hotellet jag bor på för tillfället :) Underbart mysigt! Imorse åt jag lyxig hotellfrukost innan jag fick åka med barn-deltagarna och Christian Lans (en av dem i Café bärs) till Hela Sverige bakar, där jag är och jobbar nu. Näst sista programmet idag och det är bara någon timme kvar. Coolt!

 

 Mamma och pappa hade målat huset när jag varit här! En sån fin överraskning! Även fast det inte är klart :)
Julia blev lite kär i min söta Nemo, hehe
Spelningen :)
Slottet i Stockholm :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo