Imorgon är det fredag

Klockan är åtta och jag håller på att somna - sitter seriöst och blundar då och då för att hämta energi... Jag har ingen aning om varför jag är så trött. Träningen ska väl göra att man blir pigg? Fast förutom igår, har jag tränat över två timmar varje dag så det kanske är lite det ändå? Också har jag faktiskt lite ont i bröstkorgen. Läste nyss om det och det som passar in på mig är att jag har överansträngt musklerna för mycket. Men men, jag gillar gymmet. Det är superkul att träna, och särskilt när Nathalie dyker upp ;) Och imorgon blir det Yoga för vår del! Det blev inget förra fredagen men imorgon blir det :) 
 
Sedan på kvällen ska jag ju åka in till cityt och träffa killen. Vi ska på basketmatch på Madison Square garden :D Har aldrig varit på en sådan match förut så ska bli väldigt spännande o roligt! På lördagen ska vi gå runt och titta lite, och jag ska väl visa lite höjdpunkter av staden ;) Lika som nästa fredag då Mimmi äntligen kommer!! Gud vad tiden har gått fort de senaste veckorna... jag som trodde tiden skulle gå sakta eftersom jag längtat så mycket. Men alltså en vecka! Börjar få lite ångest för att lämna USA faktiskt. Men det blir nog bra. Nu ska jag bara njuta av alla dagar som återstår och ta vara på alla tillfällen till att göra det jag vill - vilket jag är/ och har varit ganska bra på såhär långt faktiskt :)
 
Efter att ha skrivit det här känner jag mig faktsikt mycket piggare haha. Så det kanske blir något tv-program på datorn då.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo