Den tionde mars

Förutom en väldigt god och lyxig frukost på ett ställe i Chappaqua med Nathalie, och tvättat tre maskiner tvätt, har jag inte gjort något speciellt idag. Bara tänkt och saknat Ryan (killen) och tänka på hur mycket jag kommer sakna denna vardag. Det kommer bli riktigt jobbigt att lämna faktiskt. Och vad kommer jag hem till? Ett arbetslöst Gävle :/ Det känns sådär! Fast som jag har skrivit säkert tusen gånger nu är ju att det ska bli så himla skönt och roligt att få träffa alla där hemma igen och komma hem till ett nytt hus : ) Ååh jag kan knappt vänta tills jag får krama lillebrorsan (speciellt) och alla andra <3
 
Grejen här är den att jag alltid varit så positiv, glad och optimistisk. Trots småproblem med mamman ibland, så har jag alltid varit lycklig. Det har varit ett lyckat, underbart år och jag kan inte beskriva hur glad och stolt jag är att jag gjort det här. Det har förändrat mitt liv till det helt klart bättre : ) Fast självklart har det varit jobbigt att vara utan alla nära och kära, men jag vet ju att vi kommer träffas igen i alla fall så det har gått ganska bra med den biten (oftast).
 
Bara fyra dagar kvar tills Mimmi kommer nu!!! Ofattbart. Slår vad om att det kommer gå fort. Läskigt att det snart är slut, men så otroligt roligt att Mimmi min kommer! : )
 
Använde min nya tröja idag :) Älskar den... Också lyxfrukosten, mmm


Å den där frukosten ser supergod ut!
Fin blogg!

Svar: Tack! :) Den var väldigt god...
Daniela Frost

2014-03-11 | 08:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo