Chicago Bulls

Idag tog jag en paus från gymmet för att istället åka och utföra lite ärenden. Jag började med att åka till banken och ta ut alla mina sparpengar som jag ska betala hotellet i San Francisco med. Sen fortsatte jag till Hallmark för att hitta någon present till min söta kille. Men jag hittade inget så istället fortsatte jag till White plains och tittade. Och provade dessutom massa kläder ;) Jag var ute efter något med Chicago Bulls och hittade faktiskt lite... Sen åt jag lunch från Taco Bell (jättegod vegetarisk burrito med böner, sallad och avokadoröra?). Men ingen present där heller, så då åkte jag faktiskt till ett annat köpcentrum för att prova lyckan där.
   Och till slut hittade jag något som kunde passa honom; ett flygplan av choklad, haha. Så efter det åkte jag hem igen och började jobba efter en halvtimmes lugn och ro och på kvällen, efter en middag som jag lagat, åkte jag till Nathalie som färgade mina ögonfransar. Gud vad härligt! Tack igen ;) Imorgon blir det gym! Taggad :))
 
PS. Tusan, nu köpte jag kläder ännu en gång!
 
Jag börjar äntligen komma i form igen (känns det som i alla fall! hehe) och det känns så otroligt bra. Av detta ovanför köpte jag den svarta "Bulls"-tröjan och det vita korta linnet - ska ha en hög kjol till sedan så jag slipper visa hela magen ;) Jag är faktiskt väldigt nöjd med dem


Den svarta var du jätte snygg i !!

Svar: Tack!! :)
Daniela Frost

2014-03-09 | 21:31:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo