Blickarna framåt

Idag gick jag min sista dag på Rapatac. Eller ja, sista och sista, det var sista dagen i Rapatacs lokaler i alla fall, för imorgon åker vi till Högbo för att spendera några timmar där och på fredag åker vi till Rullsand. Det ska bli riktigt roligt! Att avsluta med några utedagar...
 
Men tänk att jag har gått där i tre månader nu! Det är helt otroligt. Tiden har gått så himla fort och jag har hunnit med så mycket. Det känns väldigt tråkigt att sluta dock men jag är så glad och stolt över allt jag har gjort där och för att jag har hittat så många nya fina vänner där <3 Det kommer säkert kännas väldigt konstigt när jag helt plötsligt inte kommer behöva gå dit något mer, men det ska bli skönt att vara ledig också. Första ledigheten sedan hemkomsten från USA.
 
Planerna för hösten är klara dessutom! :) En yrkesutbildning på Komvux är det som gäller. Hotell är själva ämnet och praktik ingår, så nu känner jag mig ganska taggad faktiskt. 
 
Men nu som sagt, väntar sommarlov för min del, och redan på fredag åker jag och familjen till Öland!!! :D En av sakerna på min bucketlist! Ååh vad jag längtar... Jag har även köpt film till min polaroidkamera, så nu är den redo att användas <3 Hoppas jag hittar något fint att fota där borta.
 
Trots dagens hetta, så gjorde vi lite te på Rapatac idag, haha ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo