Hemma!

Jaa, i söndags gick flyget från LA klockan 15.05. Sen mellanlandade jag i Frankfurt efter 11 timmars flygning, bytte flyg där och åkte till Arlanda som tog ca två timmar. Familjen stod vid utgången och det var så jätteroligt att se dom!!!
 
Sen har dagarna bara rullat på, och jag har varit upptagen nästan hela tiden faktiskt. Har inte haft en lugn stund typ (lite mitt eget fel för jag har viljat göra så mycket hehe). Skatteverket, Arbetsförmedlingen, packat upp, tittat igenom mina gamla saker, handlat, träffat mormor, varit och köpt GIF-kort till mamma o pappa, fotat här hemma, städat ur lägenheten mm. Sååå mycket! Men gud vad fint det är här i huset!!! Jag trivs så otroligt bra :)) Jag ÄLSKAR det! Jag visar bilder imorgon om jag får tid ;)
 
Annars är det blandade känslor med att vara hemma i Sverige igen... Otroligt kul och skönt att bo med familjen istället för värdfamiljen. Här kan man ju förstås vara sig själv till hundra procent hela tiden och göra precis som man vill :D Men man saknar USA lite grann. Orkar inte skriva så mycket mer om det nu hehe, men Sverige är bra. Bara lite strama personer ibland, men så är det väl överallt...
   Något som är konstigt är att höra svenska hela tiden tycker jag. Ändå börjar jag vänja mig nu som tur är, men det låter som att alla pratar så himla tydligt och anstränger sig liksom haha, lite roligt.
 
Och maten!!! Oj vad god den är här! Även fast jag inte hunnit äta så mycket sedan jag kommit hem, så är det otroligt gott :)
 
Nu är jag riktigt trött och ska gå och titta på "Delivery man" med familjen. Den är så himla rolig och bra!! Jag rekomenderar verkligen den till alla!
 
 
Nemo <3 Vad mysigt det är med katterna nu!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo