Roof top sista kvällen!

Den sista kvällen med hela gruppen, spenderade vi på vår guides kompis takvåning! Som dessutom hade utsikt över Golen Gate bron! Det var riktigt häftigt! Inte alla som får vara med om det... Vi hade bara tur att guidens kompis bjöd in oss alla. Han fixade även mat och alkohol ;) (Vi var ganska många under 21, men där "fick" vi dricka lite). Så där uppe festade vi och pratade med några roliga amerikanska killar.
 
Men sen gick jag, Buse, Busra och Laura ut för att se lite mera av staden. Vi provade även att komma in på några barer, men jag kunde inte komma in, så vi struntade i det efter ett tag. Istället gick vi till den kända sicksack-vägen med blommorna, men det var inte så speciellt. Men det var fint och jobbigt att gå ned och sedan upp igen! Vi var bara såå trötta.
 
Har tyvärr ingen bild ifrån kvällen för jag tog inte med mig kameran. Men bron var i alla fall på ungefär det här avståndet, fast man såg den från sidan :) Och på natten! Jag tog en bild med Buses kamera men jag har inte fått bilden än, men kan säkert visa sen.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo