Los Angeles - Beverly hills & Hollywood

Jag, Buse och Busra möttes på flygplatsen i Los Angeles vid 1.30 på natten. Jag kan inte fatta det här, men jag missade faktiskt mitt flyg!!! Det var en mardröm, men som tur var, så fick jag en ny biljett gratis och bara ca. två timmar senare än mitt första! Snacka om vilken panik jag hade när jag insåg att jag skulle bli sen!!!

Men i alla fall, väl där, ringde vi runt för att hitta ett billigt hostel eller hotell som vi kunde sova på. Egentligen hade vi planerat att sova på flygplatsen, men vi ångrade oss. Så tillslut (!) hittade vi ett hotell med bara ett rum kvar, så vi tog det. Det blev ca. 210 kr var för att sova där, men det var det värt. Även fast det bara blev fyra timmars sömn. Vi tog en dusch också!

Sen tog vi en taxi till det hostel vi skulle träffas på kl. 8 på morgonen och efter det åkte vi till Beverly hills. Där stannade vi och tog lite bilder och hade ett litet möte, och sedan åkte vi till The walk of fame och efter det till en utsiktsplats över LA och Hollywood-skylten. Så himla fin utsikt! Beatiful är det rätta ordet! Jag älskade det så otroligt mycket!!!

Walk of fame var inte som jag tänkt mig, men det var bra ändå. Det var stjärnor på båda sidorna av gatorna och massa souvenir - butiker, affärer och muséer runt om. Det var en fin gata!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Gud vad häftigt!! Avis.. :-) hoppas du har det bra. Kram

Svar: Ja, det var det verkligen!!! Du får åka dit du också :) Jag har det jättebra tack, hoppas du också har det! Kram
Daniela Frost

2013-09-02 | 06:37:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo