Helgen med familjen!

Underbart härligt att familjen är här! Deras hotell är i New Jersey så det blir en bit bort, men hittills har vi spenderat både fredagen, lördagen och söndagen tillsammans. I fredags åkte jag faktiskt till New Jersey och mötte dem vid tågstationen där, sedan gick vi runt lite grann där också sov jag kvar på deras hotell :) Mysigt och skönt att inte behöva åka hem emellan!
 
Dagen efter åkte vi in till cityt. Jag visade lite "kända" ställen och ställen jag varit på. Tex. så åt vi på Panera bread, också gick vi till Central park, Dylan's candy bar och Times Square. På Times Square gick vi in på Toysr'us också åt vi på Hard rock café :)) Jättemysigt och roligt att prata och skratta med familjen igen!
 
Igår (söndag) var vi till Battery park för att ta en gratis-färja för att åka förbi och se Frihetsgudinnan. I parken innan fick först Linus, vara med i en dansshow, och sen fick även jag gå upp på "scenen"! Haha, otroligt att jag gjorde det. Om jag inte bott här i USA just nu, så hade jag nog protesterat! Men det var kul. En kille hoppade över oss och två till personer när vi stod framåtböjda.
   Efter färjan, åt vi på en mexikansk restaurang. Jättegott och bra mat :) Jag tog taccos och de andra tog borritos.
 
Imorgon ska vi ses igen. Vad roligt! Längtar :D
 
 Från första dagen. Linus hade växt jättemycket!
 Jag älskade Linus styling! Han är faktiskt alltid cool och har jättebra klädsmak. Modeinriktad... Snygg keps också! Chicago Bulls ;)
 Dylan's candy bar. Så häftigt och annorlunda ställe
 Snygg keps igen! Han fick den av mig i försenad födelsedagspresent. Glassen matchar ;) Tuggummikulor i bordet - roligt och snyggt hehe
 Mamma & pappa <3
 Godis på nedevåningen - coolt
 
 Mamma tog bilden och bilden nedanför - shoppen på Hard rock café
 
 
 
 På showen i Battery park
 
 Mmm :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo