Nu skriver jag igen

Just nu sitter jag här på sängen i mitt rum med datorn i knät. Klockan halv åtta på kvällen och det är världens åsk- och blixt- storm ute! För det första så regnar det otroligt mycket och för det andra, så lyser himlen upp varannan sekund hela tiden! Det blir liksom trippelblixtrar också! Nyss var den jättenära och jag såg en blixt så himla tydligt. Det är ganska läskigt, men också spännande och mysigt haha.
 
Jag var precis ute och sprang när det började regna som mest. Stora, tunga droppar. Men trots det, är det riktigt varmt och skönt ute - fortfarande. Jag sprang som vanligt i bara skjorts och linne.
 
I alla fall, under tiden jag inte skrivit, har det inte hänt så väldigt mycket. Jag har gått ut och gått och sprungit varje dag i alla fall, lagat mat, och värdbarnet har börjat skolan igen efter sommaren. Så sent de börjar! I måndags. Men vad skönt det är att faktiskt vara hemma själv nu ett tag om dagarna, även fast jag trivs med honom också. Men det är lite problem med läxor haha, men det ska väl ordna sig...
 
I helgen var ja förstås till cityt igen. På lördagen träffade jag Julia (svenska tjejen som åker hem om en vecka!) och två andra tjejer. Vi åt på Rockafeller center (dyrt men mysigt), också gick vi till Central park och såg lite nya ställen där. På söndagen, träffade jag Sonia (från Frankrike). Vi spenderade lite mera än halva dagen på tre olika Starbucks runt Union Square. Haha, fråga mig inte varför ;) Sen tog vi tunnelbanan tillbaka till Times Square och gick in på Hard rock café - som var hur häftigt som helst :) Nästa gång ska jag ta med mig kameran! God mat var det också.
 
Nu måste jag också bara passa på att tipsa om några saker: för det första, filmen "The impossible". Handlar om en familj och tsunamin i Thailand. Sedan har vi Morgan och Ola-Conny! Hahaha, de är bara bäst. Kolla på det här avsnittet: Det bästa från deras resa i USA. Ja, det var nog allt för nu förresten.
 
Men oj vad det blixtrar och håller på! Jag tittade nyss på himlen och den är lite rosa, trots att det var kolsvart nyss. Det bullrar högre än vanligt nu! Hoppas bara det inte är farligt... Haha, det är lustigt, men här i USA, verkar ingen bry sig om det, det verkar liksom inte vara något att oroa sig för. Alla använder el ändå - tittar på TV, har lamporna på o.s.v. Vet de inte att det kan vara farligt??! Hmm, jaja. Det har varit likadant med alla familjerna jag varit hos här...
 
Hehe, har ingen bild att visa, så det får bli en bild från Las Vegas :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo