Imorgon åker jag!!!

Imorgon är det dags, dagen jag väntat på sååå himla länge på! :D Men jag kan knappt fatta det. Tänk att jag kommer till New York imorgon och stannar minst ett år i Glenview om allt går som det ska! Ett ÅR, oj oj oj... det är länge, men det ska bli så kul! Tänk att äntligen få träffa barnen!  
 
Hittils har jag trott att hemlängtan inte kommer att vara ett sådant stort problem, eftersom jag kommer att prata med familjen och så på Skype, men nu har jag insett att det nog kommer att bli den största utmaningen! Gud vad jag kommer sakna alla! Och framförallt mamma och Linus! Mamma och jag som nästan alltid är tillsammans och som delar precis allt... Men det ska nog gå bra! :) Med mycket prat på Skype och ett besök av dom så blir nog allt perfekt. Jag ser fram emot det här supermycket! Vilket äventyr det kommer bli och vad jag kommer lära mig saker och vad modig jag kanske kommer bli (hoppas i alla fall) :) Men att göra det här är väl i och för sig ganska modigt haha ;)
 
Imorgon går flyget 8.00 från Arlanda så jag kommer behöva gå upp vid 3 och åka dit vid 4 (så vi kommer dit två timmar tidigare). Pappa och eventuellt Hanna ska med. Sedan tar flygresan ca. 10 timmar, så nu har jag laddat upp med en fototidning, en bok och ett anteckningsblock och musik i hörlurarna ;) Hoppas maten är god haha...
 
Här är bilder på presenterna jag fick från att vi firade min för tidiga 20-års-dag :) Tack så himla otroligt mycket för alla dessa fantastiska saker!
 
Den underbart söta nallen och pengarna fick jag av familjen <3 De ska jag förstås ta med mig! Sedan fick jag ett genomskinligt paraply (som jag önskat mig), en bok om USA, en supersöt väckarklocka och en bläckpenna av min allra bästa Mimmi, det ska jag också ta med <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo