I USA!

Hej allihopa! Nu ska jag äntligen skriva hehe! Jag har varit upptagen och haft problem med Internet de första dagarna här borta så jag har inte kunnat skriva. Men well, nu är jag här! I USA! Det är så coolt :D Förbredelsekursen i New Jersey var toppen! Man träffade massor av nya vänner från alla möjliga länder. Mina rumkompisar, som även ska bo vid Chicago de också, kommer från Turkiet och Thailand. Också träffade vi en annan tjej som också skulle till Chicago-från Tyskland. Det var så bra att bo med folk från andra länder, för då kom man verkligen in i engelskan, som faktiskt går väldigt bra! :)
 
I förrgår (torsdags) tog jag och de andra tjejerna flyget över till Chicago, och ni skulle ha sett utsikten över! Man såg staden och stranden och vattnet (turkos-grönt )som var hur fint som helst. Sedan hämtade värdpappan upp mig på flygplatsen och vi åkte hem för att träffa barnen (mamman jobbade i Minnesota men hon kom hem senare på kvällen). Jag fick en alldeles ny Iphone! Min första :)
 
Det var jätteroligt att träffa barnen! De var så förväntasfulla och de hade a lot of energy! De två yngsta barnen sprang runt och visade mig runt i hela huset, tjejen höll mig i handen, vilket var så gulligt! (Det gör hon även nu, när vi går i trappor och så :)), de är så söta allihopa! Och huset är helt fantastiskt! Det är det coolaste huset jag någonsin sett! Och STORT! Det är så himla högt i taket och det finns massor av badrum! Och mitt rum är helt fantastiskt! Jag måste fråga om jag får lägga ut bilder! Jag bara ÄLSKAR mitt rum! Plus att jag har ett eget badrum bredvid. Rummet har stor helspegel, stor säng, sminkbord, stor garderob och ett stort fönster och TV! Snacka om lyx och lyxigt hus!
 
Jag bara älskar sängen. Igår satt jag och tittade jag på lite bilder på datorn och lyssnade på musik på TV:n, en superbra kanal med de bästa låtarna :) Så mysigt...
 
Här nere i källaren har barnen pingisbord, basketkorgar, TV, massa tv-spel och wii mm. De har det väldigt lyxigt!
 
Igår åkte föräldrarna, deras förra Au pair och de två äldsta barnen till en brasiliansk restaurang i Chicago. Chicago var så häftigt! The view var så fin! Längtar tills jag ska dit och shoppa :) Imorgon är jag ledig, får se vad jag hittar på :)
 
 
 
Present från familjen och teckningar från barnen (i mitt fönster) :)
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo