"Busy"-ga dagar

I förrgår blev aupair-träffen inställd för att fiket "open mic night" var stängt, men istället åkte jag, två andra svenska tjejer och en tjej från något annat land till en annan restaurang i närheten och åt någon slags macka, vilket var väldigt mysigt. Kul att träffa de andra :) Sen åkte vi till en affär och köpte lite saker som jag verkligen behövde, tex. hårspray, balsam, pincett, handkräm och tuggummi ;)
 
Igår var det en ganska "crazy" dag men den var samtidigt ganska rolig. Barnen var lite busiga men det löste sig efter en stund (som tur var). 
 
Jag och barnen hade det väldigt roligt när vi spelade Wii och pingis och vi gjorde även en egen trailer (eller de två äldsta barnen gjorde den, men vi alla var med i den), det var riktigt kul och gud vad bra den blev! Som en riktig trailer. Jag verkligen rekomenderar appen imovie! Sen på kvällen tränade jag lite, duschade och tittade på Familjen annorlunda och Top model från Sverige. Det var verkligen kul!
 
Idag var höjdpunkten när jag och de två äldre killarna spelade pingis och gick på bio! Bion vi såg var Oz the powerful and greatful, som faktiskt var ganska bra! Jag gillade den i alla fall :)
 
Nu sitter jag och tittar på filmen Enchanted på TV:n, den är bara så söt!
 
Jag har massa foton men jag har ingen sladd till Iphonen, måste fråga om det.
 
Ha det så bra! Skriver igen när jag har tid :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo