Bra dag :)

Idag började dagen med att jag vaknade av städerskan (som kommer varje torsdag) haha. Sen skrev jag på Kik till mamma och gick upp och åt frukost innan jag började jobba. Blev en Activia med blåbär och jordgubbar och en banan till, så gott! Sen hjälpte jag till att göra iordning barnen och deras rum (de har påsklov denna vecka så de får hjälpa till ganska mycket själva). Efter det rullade tiden på, jag gjorde matteläxa med äldsta killen och ska jag vara ärlig så var det några uppgifter jag inte alls fattade haha, men dem kunde han lösa själv som tur var ;)
 
Sen åt vi lunch (jag gjorde min egen)- vegetarisk filé (jättegod som redan är kryddad och så) också åt jag kokta grönsaker till det :) Det blir faktiskt inte så mycket kolhydrater för mig här, men ibland får jag i mig lite på ett eller annat sätt hehe ;) Sen pratade jag med älskade familjen på Skype och efter det fortsatte dagen bland annat med ett sång-och dansparty nere i källaren (väldigt roligt) också lite baseboll och annat kul på gården här :) Det var såå skönt väder idag, det varmaste sedan september tror jag. Solen lyste starkt och jag bara njöt är ute. Faktiskt så kommer det att bli upp mot 45 grader här i sommar! Oj oj oj alltså, men gud vad skönt. Kanske... :)
 
Imorgon kväll ska jag eventuellt gå på bio och se "The host" med den äldsta killen, ska bli jättekul om det blir så! Mycket bio för denna familj, vilket passar mig perfekt! Nu har jag precis duschat och ska strax sätta på TV:n och titta på något skoj.
 
Ha det så bra alla!
 
Älskar det här halsbandet som jag fick av gudmor och hennes barn. Det står "Våga" på det och det är precis det jag måste göra här :)
 
Jag älskar även min kära nalle-vän här som alltid stöttar mig ;) Han är så mjuk och söt och han passar verkligen in i min säng (eller vad man nu kan säger)!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo