Känns bra

I måndags tändes faktiskt hoppet om att jag kunde få stanna här i USA, för jag fick nämligen chansen att gå in i rematch igen! Och tiden här i huset har faktiskt gått ganska bra nu de senaste dagarna och jag har spenderat mycket tid med barnen (inte bara varit på rummet). Och imorse när jag öppnade mina mejl, såg jag att en familj ville intervjua mig!! :) Gud vad glad jag blev! Imorgon ska jag prata med dem. Hoppas verkligen det går bra och att vi vill matcha med varandra! De bor också här i New York och har bara en 11-årig son. Det är ju perfekt. Men mycket mera vet jag inte för jag kan inte logga in på mitt aupair-konto (aupairroom) tyvärr. Men nu ser alltså framtiden lite ljusare ut och det känns jättebra.
 
Idag tog jag faktiskt jeepen och åkte bort till bion. Jag såg "The heat" - helt ensam haha! Bara jag som var sugen på bio 11.15 denna förmiddag ;) Lite pinsamt dock, men man måste ju passa på, och ta vara på tiden här. Filmen hade sina roliga stunder men var lite överdriven tycker jag. För mycket svordomar och fula ord och lite överdrivna saker, men jag är helt klart glad att jag såg den!
 
Imorgon, beroende på hur intervjun går, så ska jag nog till gymmet för typ sista gången. Har redan avregistrerat mig, men kan komma dit hela juli ut. Fast jag måste lämna familjen här senast den 24:e, vilket är på onsdag, så hela juli blir det inte.
 
Nu kommer barnen hem strax och då ska vi väl titta på tv och rita och så, och faktiskt kanske gå på bio :) Ha det så bra allihopa! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo